Gör lokalerna

till en investering.

Scrolla ner

Så funkar det.

Vanligtvis krävs 40 % kontant och 60 % lån vid lokalköp. Kostnaden för ränta och årsavgift till föreningen blir då ungefär 450 kr/m2 och år, att jämföra med en marknadshyra på 1100 kr/m2.

Vi erbjuder småföretagare nya moderna verksamhetslokaler som enkelt kan anpassas efter deras behov. Lokalerna är enkelt anpassningsbara och flexibla för att passa olika företags behov. Varje lokal kan expanderas med omkringliggande lokaler. Man kan till exempel få en dubbelt så bred lokal genom att köpa två. Eller så kan man få en lokal man kan köra rakt igenom från sida till sida med en lättlastbil. Genom att köpa din verksamhetslokal får du en lägre kostnad jämfört med att hyra – faktum är att totalkostnaden med räntor och årsavgift blir ungefär halva summan. Dessutom har du möjlighet till en potentiell värdestegring på lokalen, en siffra som de senaste åren legat på cirka 9 % per år. Plötsligt är lokalen inte en kostnad, utan en investering! Vanligtvis krävs 40 % kontant och 60 % lån vid lokalköp. Kostnaden för ränta och årsavgift till föreningen blir då ungefär 450 kr/m2 och år, att jämföra med en marknadshyra på 1100 kr/m2.

Fastigheterna Våra fastigheter har en rak antracitfärgad plåtfasad med garageportar på 4,5 x 4 meter och intilliggande gångdörr. Lokalerna har hög takhöjd med bra ljusinsläpp, och ett övre plan för kontorsdel eller lager. På grund av den höga takhöjden är det även möjligt att bygga ett entrésolplan för att få överblick av verksamheten på golvet, eller att bygga ytterligare ett helt våningsplan. Lokalerna är ljusa, fräscha, har goda lastmöjligheter, bra ventilation och är energisnåla. Prisnivån för lokaler på ca 200 kvm ligger omkring 1,5–1,9 Mkr med en årsavgift på ca 60 000–70 000 kr.

Värmdö Park

Låt företaget växa på Värmdö!

Nu finns våra toppmoderna företagslokaler nära handelsplatsen Värmdö Marknad i Gustavsberg till försäljning. Det handlar om 54 nybyggda lokaler i storleken 186–340 m2 med preliminärt tillträde under kvartal fyra 2020. Företagslokalerna lämpar sig väl för industri, handel och hantverk. Du äger istället för att hyra och hittar gott om grannar du både kan göra affärer och vinna synergier med. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag att växa i. Välkommen!

 

  Visa projekt

Brf Sågklingan

Guldläge söder om Stockholm.

Nu finns våra bostadsrättslokaler Länna industriområde uppe för försäljning, med tillträde kvartal fyra 2019. Smarta och flexibla företagslokaler lämpliga för industri, handel och hantverk. Du äger istället för hyr, och hittar gott om grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag. Välkommen till din nya arbetsplats!

 

Visa projekt

Brf Bredden Park

Låt företaget växa i Bredden!

Nu finns våra bostadsrättslokaler i Bredden – tidigare Infra City – uppe för försäljning. Vi erbjuder 36 stycken helt nybyggda företagslokaler på mellan 150–200 m2 med preliminärt tillträde under kvartal två 2020. Lokalerna lämpar sig väl för industri, handel och hantverk. Du äger istället för att hyra och hittar gott om grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag att växa i. Välkommen!

Moraberg Park

Strålande marknad i Moraberg.

Den 4 september 2017 har vi säljstart för våra bostadsrättslokaler i Morabergs industriområde, Södertälje kommun, med preliminärt tillträde kvartal två 2018. Företagslokaler du äger istället för hyr, där det finns grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag. Välkommen till din nya arbetsplats!

Jordbro Park II

Flexibla lokaler i expansiv miljö.

I Haninge Jordbro, ett av Stockholms mest populära industriområden, kommer Brf Jordbro Park II att uppföras. Föreningen kommer att bestå av 29 lokaler med varierande storlek från 80 till 580 m2. Lokalerna kan enkelt expanderas för att passa olika verksamheter och deras behov. Företagslokaler du äger istället för hyr, lokaler som är perfekta för framtidens företagare. Välkommen!

Bällsta Park

Det fina i fågelsången.

Företagslokaler du äger istället för hyr, där det finns grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Kort sagt perfekta lokaler för ditt företag! Säljstart mars 2017 av Brf lokaler, från 75 till 150 m2, i hjärtat av Fågelsångens industriområde i Vallentuna med preliminärt tillträde första kvartalet 2018. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande.

Jordbro Park

I hjärtat av Jordbro.

Vårt andra projekt, centralt placerat i Jordbro industriområde i Haninge. Företagslokaler du äger istället för hyr, där det finns grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag! Säljstart var i augusti 2016 och i dag är projektet slutsålt.

Länna Park

Smart ägande sen 2015.

När vi tog fram Länna Park var det ett helt nytt sätt att skapa en industripark – en plats där man inte bara hyr en del, utan är med och äger fastigheten. Bostadsrättsföreningen är vårt första projekt med 45 brf-lokaler för företag. Lokalerna uppfördes i två hus, med generösa kör- och parkeringsytor och en alldeles egen lastmaskin för att underlätta leveranser. Föreningen är etablerad i hjärtat av Länna industriområde i Huddinge. Projektet är slutsålt.

Vi skapar rum som möter våra kunders behov, uppfyller deras längtan och ger plats för deras drömmar.

Där genomtänkta lösningar och attraktiva ytor gör skillnaden mellan trivsel eller frustration genom arbetsveckorna.

Man skulle kunna säga att Nordblick Work är ett fastighetsföretag. Men det är bara en del av sanningen. Vi ser vårt arbete som mycket större än så. Lokalerna vi säljer är de platser där våra kunder kommer att spendera stora delar av sina liv. Där genomtänkta lösningar och attraktiva ytor gör skillnaden mellan trivsel eller frustration genom arbetsveckorna.

Så visst säljer vi lokaler, men vi vet att vi också har en stor roll i våra kunders välbefinnande. Därför anstränger vi oss alltid för att de ska få en så bekväm, stimulerande och problemfri vardag som möjligt.

Varje kund som väljer Nordblick ger oss ett stort förtroende. För att svara upp mot det ska vi alltid leverera kvalitet som sitter ända in i väggarna.

Jag är intresserad av följande: Värmdö ParkSågklinganBredden Park

Jag har tagit del av integritetspolicyn

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Västerås

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Enköping

Anmäl intresse

till Köp Lokal

Anmäl intresse.