Gör lokalerna till en investering.

Vi utvecklar attraktiva lokaler för både företag och privatpersoner som säkerställer en lyckad investering.

Nordblick Work skapar möjligheter för företagare och privatpersoner att investera i lokaler. Vi utvecklar lokaler för både företag och privatpersoner i olika ägandeformer, allt från friköpta lokaler till lokaler i bostadsrättsform.

Vi har utvecklat populära och efterfrågade lokalfastigheter i flera år, med totalt över 300 lokaler runt om i landet.

Att efterfrågan på våra lokaler är så stor beror på att alltfler inser fördelarna med att äga sin lokal. Den främsta anledningen är att man kraftigt sänker sina kostnader jämfört med att hyra motsvarande lokal eller yta. Som ägare tar man även del av fastighetens värdeökning och lokalen blir då även en investering för framtiden.

Att Nordblick Work-lokalerna är så attraktiva beror på flera saker. Lokalerna är fullt anpassningsbara, de är moderna, representativa och alltid belägna på de mest attraktiva lägena. 

Nordblick Work

Köp din Lokal

Våra Köp-Lokaler kan du äga som företagare eller privatperson. En lokal som du själv äger ger en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra motsvarande lokal.

Det är du själv som helt bestämmer hur du vill inreda och använda lokalen – För din egna verksamhet? Till förvaring? Hyra ut? Hobbyrum? Garage? Förråd? Båtförvaring? Eller se det som en investering och sälja den vidare? 

Nordblick Work

Pågående projekt

Försäljning pågår

Köp Lokal – Västerås

Nu påbörjar vi försäljningen av våra populära köp-lokaler i Västerås. Här blir det 40 st nybyggda lokaler i storleken 72 kvm med preliminärt tillträde i slutet av 2021.

Exterior3

KOMMER SNART

Köp Lokal – Enköping

Snart finns våra toppmoderna och attraktiva lokaler i Enköping till försäljning. Det handlar om 29 nybyggda lokaler i storleken 72 kvm med preliminärt tillträde i slutet av 2021.

Översikt

Nordblick Work

Avslutade projekt

Avslutat

Värmdö Park

Toppmoderna företagslokaler nära handelsplatsen Värmdö Marknad i Gustavsberg. 54 nybyggda lokaler i storleken 186–340 m2. Företagslokalerna lämpar sig väl för industri, handel och hantverk. Du äger istället för att hyra och hittar gott om grannar du både kan göra affärer och vinna synergier med. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag att växa i. Välkommen!

varmdopark-projektbilder
sagklingan-projektbild

Slutsålt

Sågklingan Park

Bostadsrättslokaler i Länna industriområde. uppe för försäljning, med tillträde kvartal fyra 2019. Smarta och flexibla företagslokaler lämpliga för industri, handel och hantverk. Du äger istället för hyr, och hittar gott om grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag. Välkommen till din nya arbetsplats!

Avslutat

Bredden Park

Bostadsrättslokaler i Bredden – tidigare Infra City. Vi erbjuder 36 stycken helt nybyggda företagslokaler på mellan 150–200 m2. Lokalerna lämpar sig väl för industri, handel och hantverk. Du äger istället för att hyra och hittar gott om grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag att växa i. Välkommen!

bredden_avslutat
moraberg-projektbild_avslutat

Slutsålt

Moraberg Park

Bostadsrättslokaler i Morabergs industriområde, Södertälje kommun. Företagslokaler du äger istället för hyr, där det finns grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag. Välkommen till din nya arbetsplats!

Slutsålt

Jorbro Park II

I Haninge Jordbro, ett av Stockholms mest populära industriområden, uppfördes Brf Jordbro Park II. Föreningen består av 29 lokaler med varierande storlek från 80 till 580 m2. Lokalerna kan enkelt expanderas för att passa olika verksamheter och deras behov. Företagslokaler du äger istället för hyr, lokaler som är perfekta för framtidens företagare. Välkommen!

jordbroparkny-projektbilder_avslutat
baxxllstad-projektbilder_avslutat

Slutsålt

Bällsta Park

I hjärtat av Fågelsångens industriområde i Vallentuna. Företagslokaler i bostadsrättsform du äger istället för hyr, där det finns grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Kort sagt perfekta lokaler för ditt företag! Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande.

Slutsålt

Jorbro Park

Vårt andra projekt, centralt placerat i Jordbro industriområde i Haninge. Företagslokaler du äger istället för hyr, där det finns grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag! Säljstart var i augusti 2016 och i dag är projektet slutsålt.

jordbropark_projektbilder
lännapark_projektbilder

Slutsålt

Länna Park

När vi tog fram Länna Park var det ett helt nytt sätt att skapa en industripark – en plats där man inte bara hyr en del, utan är med och äger fastigheten. Bostadsrättsföreningen är vårt första projekt med 45 brf-lokaler för företag. Lokalerna uppfördes i två hus, med generösa kör- och parkeringsytor och en alldeles egen lastmaskin för att underlätta leveranser. Föreningen är etablerad i hjärtat av Länna industriområde i Huddinge. Projektet är slutsålt.

Kontakta oss

Om Nordblick

,,

Vi skapar rum som möter våra kunders behov, uppfyller deras längtan och ger plats för deras drömmar.

Man skulle kunna säga att Nordblick Work är en fastighetsutvecklare. Men det är bara en del av sanningen. Vi ser vårt arbete som mycket större än så. Lokalerna vi utvecklar är de platser där våra kunder kommer att spendera stora delar av sina liv. Där genomtänkta lösningar och attraktiva ytor gör skillnaden mellan trivsel eller frustration genom arbetsveckorna.

Så visst utvecklar och säljer vi lokaler, men vi vet att vi också har en stor roll i våra kunders välbefinnande. Därför anstränger vi oss alltid för att de ska få en så bekväm, stimulerande och problemfri vardag som möjligt.

Varje kund som väljer Nordblick ger oss ett stort förtroende. För att svara upp mot det ska vi alltid leverera kvalitet som sitter ända in i väggarna.

Tipsa & Dela

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Boka lokal

Köp Lokal i Eskilstuna

Boka lokal

Köp Lokal i Enköping

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Värmdö

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Eskilstuna

Boka lokal

Köp Lokal i Västerås

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Västerås

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Enköping

Anmäl intresse

till Köp Lokal

Anmäl intresse.