Vi skapar hem

att längta till.

Scrolla ner

Vi bygger för livet.

För varje nytt projekt vi tar oss an engagerar vi oss i att hitta smarta lösningar, dynamiska ytor och vackra detaljer – delarna som gör en lägenhet till ett hem.

På Nordblick Homes arbetar vi med en grundläggande idé: att skapa rum vi själva trivs i. För varje nytt projekt vi tar oss an engagerar vi oss i att hitta smarta lösningar, dynamiska ytor och vackra detaljer – delarna som gör en lägenhet till ett hem.

Den här noggrannheten följer naturligtvis med till hantverket. Att göra bostäder som håller över tid ställer krav på kvalitén. Därför engagerar vi oss i både materialval och hantverk, och är ofta själva på plats för att se till att allt blir perfekt – från att vi skissar på första ritningarna till att det sista penseldraget dras.

Sjöstads orangeriet

Sjöstadsorangeriet

På natursköna Ekerö presenterar vi på Nordblick Homes ett bostadsområde med nytt tänk och helt rätt läge.

Med Sjöstadsorangeriet skapar vi en trygg och modern oas i grönskande miljö nära vatten där restauranger, matbutik, gym och förskola ligger bekvämt på en och samma plats. Allt för att minska på stressandet och istället få tid att andas och njuta av tillvaron.

 

Visa projekt

Sunnersta viken

Familjära
parhus.

De fyra nybyggda parhusen i Sunnerstaviken utanför Uppsala är generöst tilltagna och planerade för att erbjuda öppna och välkomnande ytor där en familj har gott om plats att leva och umgås. Natursköna Sunnersta är ett populärt område med nära till skogen och Mälaren såväl som skolor, livsmedelsaffär, restauranger och elljuspår.

St: Erik suites

Moderna
sekelskifteshus.

På centrala Kungsholmen, längs Sankt Eriksgatan ligger S:t Erik suites. Vackra och välplanerade lägenheter på 27–69 kvadrat där takhöjden på tre meter ger rum för avkoppling och eftertanke likväl som myllrande middagar och festligheter.

Genom St: Erik suites fick vi möjlighet att förena det bästa av två världar: en nybyggd lägenhet där modern detaljplanering går hand i hand med handplockade klassiska material, belägen i ett vackert sekelskifteshus med en skuldfri förening – vilket innebär mycket låga avgifter.

Välkommen till en lägenhet som ger plats för livet, som befinner sig i mitten av varma Kungsholmen och som kommer att växa och bli härligare allt eftersom åren går.

Folkunga vindar

Vindsvåningar som
når nya höjder.

Även om vi har arbetat med många olika typer av lägenheter är det något särskilt med att ta sig an en vindsvåning. Det är en särskild glädje i att ta sig an de utmaningar som väntar bland sluttande taktiljor och prång och skapa ett hem – ett hem att längta till – av det.

Mitt på söder, längs Folkungagatan finns vårt senaste vindsprojekt, där vi fick möjlighet att genom en total ombyggnation kunde ta fram en hemtrevligt etagerad vindslägenhet med brutna vinklar och generöst ljusinsläpp. För att man verkligen ska kunna njuta av söders höjder skapade vi mysiga terasser. Tillsammans med ett luftigt vardagsrum med öppen spis och badrum med vacker Carraramarmor och dubbla takduschar såg vi till ta fram den inneboende potentialen i lägenheten.

Figaro radhus

Moderna och fräscha
radhus att trivas i.

I naturnära Kälvesta utvecklade vi en bostadsrättsförening för familjer av alla storlekar, från noggrant detaljplanerade ettor på 44 kvadrat till luftiga sexrummare på 165 kvadrat.

Stora som små är lägenheterna planerade för att skapa en smidig vardag och njutbar fritid.

Stora sällskapsytor och fönster som sträcker sig från golv till tak ger ett generöst ljusinsläpp och rum för ljuset att spela i. De stora fönstren i kombination med materialval så som genomgående vita ekgolv och grå granitkeramik gör att lägenheterna känns luftiga, fräscha och välkomnande.

Jag har tagit del av integritetspolicyn