Karriär

Våra medarbetare är vår främsta styrka.

Nordblick är en fastighetsutvecklare som brinner för att utveckla samhället och skapa vackra miljöer och områden. Vill du jobba i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag?  Då är Nordblick arbetsplatsen för dig.

Vi är idag en liten organisation med ett tiotal medarbetare som arbetar i Stockholm. Vi utvecklar och säljer industrilokaler och bostäder under våra varu­märken Nordblick Work respektive Nordblick Homes i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder.

Hos oss ges du möjlighet att växa och utvecklas. Egna initiativ uppmuntras och medarbetare får stort eget ansvar. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur samt styrkor och utvecklingsområden.

På Nordblick arbetar människor med olika bakgrund, kompetens och erfarenhet. Affärsutvecklare, projektutvecklare och marknadsansvarig är några av våra roller. Arkitekt, receptionist och kundansvarig är andra. Vill du utvecklas med oss och vara med på vår fortsatta resa?

Lediga jobb

Vill du jobba i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag? Hos Nordblick finns det alltid plats för dig som är kunnig, engagerad och som vill vara en del av framtidens samhällsutvecklare.

Nordblick söker en driven och erfaren projektledare till sitt kontor på Ekerö. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag.

Vill du hänga med på vår resa? Läs mer och ansök

Nordblick söker en ambitiös och erfaren områdeschef för Nordblick Homes till sitt kontor på Ekerö. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag.

Vill du hänga med på vår resa? Läs mer och ansök

VI BYGGER HÅLLBART

Hur tar vi på Nordblick vårt ansvar?

Vår vision genomsyrar hela processen från idé till produktion. Att göra bostäder som håller över tid, är miljövänliga och klimatsmarta ställer höga krav på kvalitén och valen av material och hantverk. Vi gör noggranna och omsorgsfulla val av hållbara och klimatsmarta material både exteriört som interiört. Allt för att minska vårt klimatavtryck. Konstruktionsmässigt jobbar vi bland annat med massivträ-teknik vilket har överlägset flest fördelar både ur ett miljö samt ekonomiskt perspektiv.

Trähus bidrar till ett mer behagligt inomhusklimat och minskar energiförbrukning för bland annat uppvärmning. Vi nyttjar den senaste tekniken och systemen inom energiproduktion, värmeåtervinning och värmedistribution för att nå vår miljövision.

En hållbar livsstil är en livsstil där människor och miljö harmoniserar med varandra och stöttar en hållbar samhällsutveckling. Vi skapar miljöer och förutsättningar som bjuder in till ett socialt liv med gemenskap mellan husen. Lekytor för dom yngre, cykelpooler, lånotek och återbruksrum samt odlingar, växthus och orangeri utgör ofta en viktig del i vår områdesplanering.

Trä och grönska bjuder in naturen i gestaltningen. Med klimatsmarta alternativ som sedumtak, värmebehandlad träpanel, järnvitrol eller slamfärg i olika kulörer kan vi förädla husets karaktär och få ett visuellt samspel med naturen. Dessutom åldras naturliga färger med värdighet och blir vackrare med tiden.

Vill du hänga med på vår resa?

Vill du jobba i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag? Hos Nordblick finns det alltid plats för dig som är kunnig, engagerad och som vill vara en del av framtidens samhällsutvecklare.

Mattias Mild

Operativ chef, Nordblick
[email protected]

Mattias Mild

Operativ chef, Nordblick
[email protected]