Om Nordblick

Nordblick är inget vanligt fastighetsbolag. Vi skapar rum som möter våra kunders behov, uppfyller deras längtan och ger plats för deras drömmar.

Vi skapar fastigheter som håller över tid och ställer höga krav på kvaliteten. Det som gör oss unika är att vi besitter all kompetens inom organisationen, allt från arkitekter till hantverkare. Detta gör att vi är engagerade från den första skissen till det sista penseldraget. Genom vår bakgrund från byggsektorn har vi järnkoll på material och detaljer, som kombinerat med vår passion för hantverk säkerställer att våra kunder får bästa möjliga kvalitet.

Nordblicks medarbetare har tillsammans den kompetens och erfarenhet som krävs för framgångsrik fastighetsutveckling. Vi har olika bakgrund med bred kompetens inom bygg, projektledning, försäljning, ekonomi och finans, arkitektur och konstruktion samt organisation och ledarskap. 

HISTORIA

Bolaget bildades 2012 och startades med ett radhusprojekt och 2014 förvärva­des industrimark och bolaget började även utveckla verksamhetslokaler för små och medelstora företag. Tyngdpunkten i verksamheten är idag projektbaserad med utveckling och försäljning av industrilokaler och bostäder under våra varu­märken Nordblick Work respektive Nordblick Homes.

De senaste åren har vi börjat bygga upp vårt förvaltningsbestånd i Nordblick Rentals. Genom att utveckla olika typer av fastigheter och både sälja projekt och arbeta med kassaflöden i vårt hyresbestånd så bygger vi en solid grund för framtiden som är balanserad och riskminimerad. 

Vision

Att skapa rum som möter våra kunders behov, uppfyller deras längtan och ger plats för deras drömmar.

Mission

Vår passion är att skapa bostäder och fastigheter som håller över tid – rum vi själva trivs i. För att göra det användervi vårt branschkunnande, vårt sinne för detaljer och vår vilja att alltid hitta de smartaste lösningarna. För att kunna garantera kvalitet ända in i väggarna är vi personligt engagerade under hela processen, från de första ritningarna till det sista penseldraget. test

Manifest

Man skulle kunna säga att Nordblick är ett fastighetsföretag. Men det är bara en del av sanningen. Vi ser vårt arbete som mycket större än så. Lokalerna vi säljer är de platser där våra kunder kommer att spendera stora delar av sina liv. Ibland blir de till någons hem. Rummen där livet utspelar sig; där man kopplar av, möts, sörjer och firar. Den grundläggande platsen man längtar till, helt enkelt. Oftare blir våra lokaler till arbetsplatser – ställen som kanske inte delar samma djupa betydelse, men som är en grundläggande del av våra kunders liv. Där genomtänkta lösningar och attraktiva ytor gör skillnaden mellan trivsel eller frustration genom arbetsveckorna.

KARRIÄR

Jobba med oss!

Vill du jobba i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag? Hos Nordblick finns det alltid plats för dig som är kunnig, engagerad och som vill vara en del av framtidens samhällsutvecklare.

VI BYGGER HÅLLBART

Hur tar vi på Nordblick vårt ansvar?

Vår vision genomsyrar hela processen från idé till produktion. Att göra bostäder som håller över tid, är miljövänliga och klimatsmarta ställer höga krav på kvalitén och valen av material och hantverk. Vi gör noggranna och omsorgsfulla val av hållbara och klimatsmarta material både exteriört som interiört. Allt för att minska vårt klimatavtryck. Konstruktionsmässigt jobbar vi bland annat med massivträ-teknik vilket har överlägset flest fördelar både ur ett miljö samt ekonomiskt perspektiv.

Trähus bidrar till ett mer behagligt inomhusklimat och minskar energiförbrukning för bland annat uppvärmning. Vi nyttjar den senaste tekniken och systemen inom energiproduktion, värmeåtervinning och värmedistribution för att nå vår miljövision.

En hållbar livsstil är en livsstil där människor och miljö harmoniserar med varandra och stöttar en hållbar samhällsutveckling. Vi skapar miljöer och förutsättningar som bjuder in till ett socialt liv med gemenskap mellan husen. Lekytor för dom yngre, cykelpooler, lånotek och återbruksrum samt odlingar, växthus och orangeri utgör ofta en viktig del i vår områdesplanering.

Trä och grönska bjuder in naturen i gestaltningen. Med klimatsmarta alternativ som sedumtak, värmebehandlad träpanel, järnvitrol eller slamfärg i olika kulörer kan vi förädla husets karaktär och få ett visuellt samspel med naturen. Dessutom åldras naturliga färger med värdighet och blir vackrare med tiden.

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]