Finansiell information

Allmänt om verksamheten

KONCERNEN

Nordblick Group erbjuder innovativa fastighetslösningar genom Nordblick Work, Nordblick Rentals och Nordblick Homes. Vi skapar rum som möter våra kunders behov, uppfyller deras längtan och ger plats för deras drömmar.

Nordblick Work utvecklar industrifastigheter och säljer moderna, anpassningsbara verksamhetslokaler i bostadsrättsform för små och medelstora företag. Lokalerna är anpassade för industri, handel och hantverk och är flexibla i både storlek och utförande. Kunderna sparar inte bara pengar utan gör lokalen till en investering.

Nordblick Rentals bygger och förvaltar byggnader vi själva är stolta över. Vår portfölj består av imponerande byggnader på speciella platser och vår passion är att skapa områden som erbjuder fantastiska kontor och bra service. Vi anstränger oss alltid för att våra kunder ska få en så bekväm, stimulerande och problemfri vardag som möjligt. Nordblick Rentals skapar kontor att längta hem till.
Nordblick Homes erbjuder bostäder i Storstockholm, Uppsala och Mälardalen. Vi har en rad framgångsrika projekt med lägenheter, radhus och parhus. Vi bygger i egen regi och är involverade från planering till inflyttning. För varje nytt projekt vi tar oss an engagerar vi oss i att hitta smarta lösningar, dynamiska ytor och vackra detaljer, delarna som gör boendet till ett hem.

MODERFÖRETAG

Företaget registrerades år 2012 men började bedriva verksamhet först 2015.

Bolaget bedriver konsultverksamhet avseende företagsorganisation och administration samt äger och förvaltar fast och lös egendom, aktier och värdepapper främst i dotterbolag.

Styrelsens säte: Uppsala

Koncernens Resultat

2022-01-01 - 2022-12-31

Totala rörelseintäker

175 267 tkr

Årets resultat

32 244 tkr

Koncernens finansiella ställning

PER 2022-12-31

Nettoskuld / Justerad EBITDA

-0,24%

Skuldtäckningsgrad

62%

Kassalikviditet

253%

Solitidet

53%

Projektportföljen

Nordblicks projektverksamhet startade med förvärv av industrimark, utveckling och försäljning av industrilokaler i Storstockholmsområdet. Vi har utvecklat över 400 industrilokaler och länge varit marknadsledande med att leverera lokaler för företagare med bostadsrätt som upplåtelseform under vårt varumärke Nordblick Work. Vidare har vi utvecklat bostäder under varumärket Nordblick Homes som genom åren har omfattat allt från radhus/parhus till flerbostadshus.

ProjektTyp av projektAntal enheterBOA/LOAStatus
Eskilstuna WorkIndustri632 966 kvmPågående
Ateljén 2Industri-- kvmPågående
Terassen BarkarbyBostad665 443 kvmDetaljplan
MörbyBostad161 360 kvmDetaljplan
Albyberg WorkIndustri519 944 kvmAvslutat
Väsjön WorkIndustri5611 381 kvmAvslutat
KörsbärsängenBostad202 460 kvmAvslutat
SjöstadsorangerietBostad332 176 kvmAvslutat
SjöstadsfabrikenKontor121 346 kvmAvslutat
Totalt31737 076kvm

Förvaltningsportföljen

Nordblick förvaltar genom varumärket Nordblick Rentals, fastigheter med fokus på kontor samt verksamhetslokaler inom Storstockholmsregionen. Den totala ytan utgör i dagsläget ca 3 500 kvm fördelat över ca 24 kontor och verksamhetslokaler i 4 fastigheter. I Jungfrusunds Sjöstad på Ekerö har vi huvuddelen i vår förvaltningsportfölj: Sjöstadsfabriken med ca 1 350 kvm kontor- och verksamhetslokaler, Sjöstadskajen med ca 1 100 kvm kontorsytor samt restauranglokal och Sjöstadsorangeriet med ca 380 kvm butikslokaler i bottenplan. Nordblick ansvarar för uthyrning samt förvaltningen av dessa lokaler.

FastighetTyp av projektAntal enheterUthyrningsbar yta
Sjöstadskajen, EkeröKontor/Restaurang81 315 kvm
Sjöstadsfabriken, EkeröKonto/Butik121 346 kvm
Bällsta Park, VallentunaIndustri1430 kvm
Sjöstadsorangeriet lokaler, EkeröKontor/Restaurang3379 kvm
Totalt243 470 kvm

Finansiella rapporter

Årsredovisningar

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Har du några frågor eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss.

Andreas Ågren

VD & Grundare
[email protected]

Andreas Ågren

VD & Grundare
[email protected]