Nordblick säljstartar nytt Work-projekt i Västerås

Nu säljstartar Nordblick ett nytt Work-projekt i Västerås. 

Nordblick erbjuder nu en unik möjlighet att förvärva en eller fler lokaler med äganderätt på en attraktiv och strategiskt fördelaktig plats vid Erikslund handels- och industriområde i Västerås.

Projektet kommer uppföras med 16 st friköpta lokaler och 8 st friköpta fastigheter med ett väldigt attraktivt läge. Inflytt förväntas ske under Q2 2025.

I Västerås Work kommer det gå att förvärva två olika typer av friköpta lokaler. 16 st lokaler är på ca 90 kvm med generös takhöjd och stora anpassningsmöjligheter såsom möjlighet att bygga till ett övre plan eller ett entresolplan. Det är enkelt att expandera med intilliggande fastigheter eller utöka ytan genom att lägga till entresolplan eller bygga ut ett helt övre plan.

Fastigheterna 1-8 är större lokaler om ca 288 kvm med egna tomter. Även dessa har möjligheten att expandera med intilliggande fastigheter för större yta.

Läs mer om Västerås Work på projektsidan här.

Pressinformation

Publicerat

2024-02-01

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]