Norrsätra Work

Frestavägen 140, 192 48 Sollentuna

Beskrivning

Det populära industrilokalsprojektet i Väsjön Företagspark i Sollentuna sålde slut på några veckor. Byggnationen startade i januari 2022 och nu har samtliga lokalägare tillträtt de två fastigheterna. Det handlar om 56 st nybyggda lokaler i storleken 180 – 285 kvm med preliminärt tillträde under Q2 2022 (etapp 1) och Q4 2022 (etapp 2). Lokalerna är i två plan och det ingår även ett entresolplan om 36 – 44 kvm, samt 36 kvm utezon.

Lokalerna har en perfekt placering på Frestavägen med underbart läge och nära till allt. Det är ca 5 km till Sollentuna Centrum och ca 20 km till Stockholm (Norrtull). Nära intill finns även trafikplats Häggvik. Där kommer E4 Förbifart Stockholm att ansluta till E4 Uppsalavägen, Norrortsleden och det lokala vägnätet.

Fakta

Kategori

Industri

Antal enheter

56 st

Utvecklad yta

11351 kvm

Status

Projektbilder

Projekstatus

100%
Detaljplanarbete
Projektering
Byggstart
Inflyttning

Område

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]