Sjöstadsfabriken

Sjöstadsfabriken är en kontor- och verksamhetsbyggnad ritad av Nordblicks arkitekter. Byggnadens fasad är konstruerad av återvunnet dansk rödtegel kombinerat med grön matt träpanel som ger ett vackert och tidlöst intryck. Sjöstadsfabriken har en total yta på ca 1 350 kvm fördelad på 12 enskilda kontor, butiks- och verksamhetslokaler.

Sjöstadskajen

För att skapa Sjöstadskajen har Nordblicks arkitekter valt äkta material i jordnära färger, allt för att skapa ett hus som åldras vackert och håller över tid, ekgolven ska kunna ligga i flera generationer.

Sjöstadsorangeriet Butiker

På bästa läge på markplan i Sjöstadsorangeriet har vi skapat service- och handelslokaler. Hyresgäster som valt att etablera sig här är mäklarföretaget Mohv som ser mycket positivt på Ekerös fortsatta till-växt och vill förstärka sin lokala närvaro. Sjönära Livs som med sitt breda utbud och postombud ger de boende i området och förbiresande en service på högsta nivå. Slutligen kommer Sushikedjan MGL Sushi leverera sushi från sin nyetablerade verksamhet i Sjöstadsorangeriet. MGL Sushi har flertalet restauranger runt om i Stockholm och tillagar sushi och rätter från det Japanska köket med mycket hög kvalitet.

Bällsta Park

I hjärtat av Fågelsångens industriområde i Vallentuna. Företagslokaler i bostadsrättsform du äger istället för hyr, där det finns grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Kort sagt perfekta lokaler för ditt företag! Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande.