Sjöstadskajen

Sjöstadskajen, Ekerö

Beskrivning

För att skapa Sjöstadskajen har Nordblicks arkitekter valt äkta material i jordnära färger, allt för att skapa ett hus som åldras vackert och håller över tid, ekgolven ska kunna ligga i flera generationer.

Det arkitektoniska uttrycket avspeglar sig även på husets insida. Den starka stålstommen visar tydligt att den stabilt bär upp de Cortenplåts-klädda ytterväggarna och de stora klassiska fönsterpartierna med industrikaraktär. Stålet kröner byggnaden och bär upp den inglasade takterrassen. Interiört får man en internationell känsla och atmosfären påminner mer om hotell än en klassisk kontorsbyggnad. I bottenvåningen finns restaurang Kolmilan med en uteservering som sträcker sig ända ut i Mälaren. Högst upp i fastigheten kan du njuta av utsikten från den inglasade takterrassen.

Projektet består av 1 100 kvm kontorsyta samt restaurang. Samtliga kontorsytor är uthyrda. Inflyttning startade april 2020 och restaurang Kolmilan, öppnade sin verksamhet i augusti 2020 och har redan blivit ett ankare för Ekerö.

Fakta

Kategori

Kontor & Restaurang

Antal enheter

8 st lokaler

Utvecklad yta

1350 kvm

Status

Projektbilder

Projekstatus

100%
Detaljplanarbete
Projektering
Byggstart
Inflyttning

Område

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]