Sjöstadsfabriken

Sjöstadsfabriken, Bryggavägen, Ekerö, Sverige

Beskrivning

Sjöstadsfabriken är en kontor- och verksamhetsbyggnad ritad av Nordblicks arkitekter. Byggnadens fasad är konstruerad av återvunnet dansk rödtegel kombinerat med grön matt träpanel som ger ett vackert och tidlöst intryck. Sjöstadsfabriken har en total yta på ca 1 350 kvm fördelad på 12 enskilda kontor, butiks- och verksamhetslokaler. Alla lokaler ha en generös takhöjd och rikligt med ljusinsläpp med stora fönsterpartier. Även i denna fastighet har mycket energi och kärlek har lagts på detaljerna.

Fastigheten är etablerad vid Ekerös nya södra entré nära natur och vatten. Hit är det smidigt att ta sig oavsett vart man kommer ifrån. Utanför är det ett mysigt kullerstenstorg där Tegners Bageri kommer ha sin uteservering på sommaren med vy över Sjöstadskajensbåtklubb, där det även finns möjlighet för hyresgäster samt boende i området att hyra båtplats.

Extern webbplats/projektsida

Fakta

Kategori

Kontor & Butik

Antal enheter

12 st lokaler

Utvecklad yta

1346 kvm

Status

Projektbilder

Projekstatus

95%
Detaljplanarbete
Projektering
Byggstart
Inflyttning

Område

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]