Sjöstadsorangeriet

Mjölnarvägen 21, Ekerö, Sverige

Beskrivning

I Jungfrusund på Ekerö har vi genom Nordblick Homes uppfört en oas som verkar i symbios med sin omgivning. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt byggt i trä och med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt bostadsrättshus. Interiört står de klassiska och tidlösa materialen i fokus, med stora spröjsade fönster för ett fantastiskt ljusinsläpp.

Huset är byggt så att merparten av fönsterpartierna vetter mot sjöutsikten och Mälarens glittrande vatten. Dessa spröjsade glaspartier skapar en fin kontrast till grönskan i området och husets fasad i trä. En fasad av trä blir inte bara vackrare med åren utan är även underhållsfri och hållbar.

Projektet består av 33 bostadsrätter och omfattar en bostadsyta om ca 2 200 kvm. Inflyttning påbörjades i januari 2021 och projektet slutförs under andra kvartalet 2021. Alla lägenheter är sålda

Extern webbplats/projektsida

Fakta

Kategori

Bostäder

Antal enheter

33 st bostäder

Utvecklad yta

2200 kvm

Status

Projektbilder

Projekstatus

100%
Detaljplanarbete
Projektering
Byggstart
Inflyttning

Område

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]