Körsbärsängen

Körsbärsängen är ett modernt arkitektritat boende med smakfull design. Bostadsrättsföreningen utgörs av 20 exklusiva familjeradhus med bra solläge och mysiga omgivningar.

Mörby Ängar

På ett natur- och sjönära läge på Färingsö i Ekerö kommun, Stockholms län har Nordblick tillsammans med Järntorget AB ett planområde som utgörs av fastigheterna Mörby 1:65 och Mörby 1:62. Det föreslagna området omfattar ca 5 ha. Planläggningen syftar till att pröva möjligheten för uppförande av bostäder. Bostäderna kommer att ha tillgång till naturmark och brygga med båtplatser.

Terrassen Barkaby

I ett mycket trevligt och lugnt område i expansiva Barkarby, Järfälla i Stockholms län har vi förvärvat en fastighet som ligger under detaljplanarbete. Detaljplanen beräknas vinna laga kraft under 2022. I närheten finns flertalet servicebutiker, restauranger, hotell och grönområden.

Nordblick kommer att uppföra vackra och tidlösa flerfamiljshus om 5 huskroppar med en total bostadsyta om ca 5 450 kvm, fördelat på 66 lägenheter om 1 – 4 rok.

Sjöstadsorangeriet

I Jungfrusund på Ekerö har vi genom Nordblick Homes uppfört en oas som verkar i symbios med sin omgivning. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt byggt i trä och med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt bostadsrättshus. Interiört står de klassiska och tidlösa materialen i fokus, med stora spröjsade fönster för ett fantastiskt ljusinsläpp.