Tegnérs Bageri öppnar bageri i Sjöstadsfabriken.

Efter en noggrann och intensiv period av inredande och personalsökande öppnar nu äntligen Tegnérs Bageri upp i Nordblicks Sjöstadsfabriken i Jungfrusund, Ekerö.

Tomas Ablahad som även äger och driver Tegnérs Bageri i Tullinge har varit noggrann med alla detaljer och att allt ska vara perfekt inför öppningen. I januari hade bageriet en smygöppning och kön ringlade lång. Bageriets kaféverksamhet kommer ha öppet alla dagar i veckan och har då öppet mellan kl 07:30-19 på vardagar och kl 08-16 lördag och söndag.

Läs mer om Tegnérs Bageri på:

https://www.instagram.com/tegnersbageriekero/

https://www.tegnersbageri.se/

Detta är Sjöstadsfabriken

Sjöstadsfabriken är en kontor- och verksamhetsbyggnad ritad av Nordblicks arkitekter. Byggnadens fasad är konstruerad av återvunnet dansk rödtegel kombinerat med grön matt träpanel som ger ett vackert och tidlöst intryck. Sjöstadsfabriken har en total yta på ca 1 350 kvm fördelad på 12 enskilda kontor, butiks- och verksamhetslokaler. Alla lokaler ha en generös takhöjd och rikligt med ljusinsläpp med stora fönsterpartier. Även i denna fastighet har mycket energi och kärlek har lagts på detaljerna. Fastigheten är etablerad vid Ekerös nya södra entré nära natur och vatten. Hit är det smidigt att ta sig oavsett vart man kommer ifrån. Utanför är det ett mysigt kullerstenstorg där Tegners Bageri kommer ha sin uteservering på sommaren med vy över Sjöstadskajensbåtklubb, där det även finns möjlighet för hyresgäster samt boende i området att hyra båtplats.

Pressinformation

Publicerat

27 Januari, 2022

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]