Stort intresse för Öppet hus på Sjöstadsorangeriet

Den 20 oktober var det öppet hus på Sjöstadsorangeriet i Jungfrusund. Besökarna fick bland annat möjlighet att följa med upp i kontorsbyggnaden Sjöstadskajen vid färjan.

Alla våningar är på plats i kontorsbyggnaden Sjöstadskajen. Det är nu klart att restaurangen i bottenplan kommer att drivas av Steninge Bruks krögare med en festvåning i takterrassen.
Det bjöds också på genuin japansk matlagningskonst av MGL sushi som även de valt att etablera sin nästa restaurang i Sjöstadsorangeriets butiksplan.

– Våra skickliga hantverkare har satt ihop ett inspirations-hus på plats där man kan uppleva hur Sjöstadsorangeriet kommer att utformas såväl interiört som exteriört med färger, material och detaljer, berättar Maria S Borowiec, marknadschef på Nordblick som bygger Sjöstadsorangeriet och Sjöstadskajen.
Besökarna fick även möjlighet att ta en tur i en RIB-båt och se det vackra området från vattnet.

Intresset för eventet var stort och det blev flertalet reservationer av bostäder i Sjöstadsorangeriet, många glada framtida Ekeröbor.

Pressinformation

Publicerat

23 oktober, 2019

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]