Sjöstadskajen växer fram

Nere vid vattnet i Jungfrusunds sjöstad håller Nordblicks projekt Sjöstadskajen på att etableras och intresset är stort. Visionen är att Sjöstadskajen ska bli Ekerös nya entré från vattnet.

Byggnationen är i full gång och nu kan man se den karaktäristiska stålstommen resa sig. Två av fyra våningar är redan uppe och snabbt går det. ”Byggnationen håller sin tidsplan och det är alltid väldigt speciellt att se själva konstruktionen komma på plats” säger Bengt Domander Produktionsansvarig på Nordblick Work.

Sjöstadskajen är Ekerös nya mötesplats som ska inspirera företagare. En lobby med internationell hotellkänsla och en omgivning som ska kännas fantastiskt. Tre av fyra våningar blir kontor, med ytor från 30-370 m2 och på taket ska det vara en takterrass i form av ett orangeri.

Sjöstadskajen kommer vara en häftig hybrid där gammalt möter nytt i en lite industriell karaktär med klätterväxter på fasaden. Restaurangen i bottenplan kommer att kunna nyttja takterrassen och ha uteservering på det intilliggande torget.

Välkommen till Sjöstadskajen!

Pressinformation

Publicerat

18 april 2019

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]