Sjöstadsfabriken – Ekerös nya mötesplats för företagare

I Sjöstadsfabriken erbjuds nyprodcerade kontors- och verksamhetslokaler med inflyttning under 2020. Sjöstadsfabriken har flexibla ytor på 75-1500 kvm med generös takhöjd, rikligt ljusinsläpp och stora garageportar.

Sjöstadsfabriken är en kontor- och verksamhetsbyggnad ritad av Nordblicks arkitekter. Byggnadens fasad är konstruerad av återvunnet dansk rödtegel kombinerat med grön matt träpanel som ger ett vackert och tidlöst intryck. Fastigheten etableras vid Ekerös nya södra entré nära natur och vatten. Hit är det smidigt att ta sig oavsett vart man kommer ifrån. I närheten kommer landmärket Sjöstadskajen med restaurang i bottenplan att ligga och där kommer också ett mysigt torg med restaurangens uteservering att ligga. Bredvid Sjöstadsfabriken uppförs Sjöstadshamnen och där kommer det finnas möjlighet för hyresgästerna att hyra båtplats. Byggnaden har väl genomtänkta och flexibla planlösningar och alla hyresgäster får frihet att anpassa lokalen till sitt företags behov. Takhöjden är generös, lokalerna har rikligt med ljusinsläpp och de stora garageportarna förenklar leveranser till och från byggnaden.

”Alla hyresgäster har möjlighet att själva påverka sitt kontors uppbyggnad” meddelar John Embretsen, ansvarig uthyrare på Nordblick.

Pressinformation

Publicerat

15 Februari 2019

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]