Rekordförsäljning av industrilokaler i Väsjön Företagspark.

Nordblicks industrilokal-projekt i Väsjön Företagspark, Sollentuna säljstartade i september månad och sålde slut redan efter några veckor.

Det handlar om 56 st nybyggda lokaler i storleken 180 – 285 kvm med preliminärt tillträde under Q2 2022 (etapp 1) och Q3 2022 (etapp 2) som Nordblick ska uppföra i Väsjön Företagspark, Sollentuna.

Lokalerna har en perfekt placering på Frestavägen med toppläge och nära till allt. Det är ca 5 km till Sollentuna Centrum och ca 20 km till Stockholm (Norrtull). Nära intill finns även trafikplats Häggvik. Där kommer E4 Förbifart Stockholm att ansluta till E4 Uppsalavägen, Norrortsleden och det lokala vägnätet.

Det blir företagslokaler för industri, handel och hantverk som småföretagare äger istället för hyr. Lokalerna i Väsjön Företagspark är moderna, anpassningsbara och flexibla för att passa olika företags behov.

Genom att köpa sin verksamhetslokal halverar man sina kostnader jämfört med att hyra. Dessutom har företaget möjlighet till en potentiell värdestegring på lokalen och kan därför ses som en investering.

Läs mer på www.vasjonforetagspark.se

Pressinformation

Publicerat

1 Januari, 2022

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]