Nytt fastighetsförvärv – Industritomt i Albyberg

Nordblick har förvärvat en industritomt i Albyberg i Haninge belägen i industri- och handelsområdet Albybergsringen. De nya industrilokalerna förväntas vara klara kvartal 4 2022 och hade försäljningsstart kvartal 4 2021 och projektet går under namnet Albyberg Work.

Albyberg Work kommer bestå av 51 toppmoderna företagslokaler på 180 till 240 kvm och upplåts som bostadsrätter. Det blir företagslokaler för industri, handel och hantverk som småföretagare äger. Här kommer det finnas grannar som man kan göra affärer och skapa synergier med. Lokalerna i Albyberg Work är anpassningsbara och flexibla för att passa olika företags behov. Varje lokal kan expanderas med omkringliggande lokaler. Man kan till exempel få en dubbelt så bred lokal genom att köpa och äga två. Eller så kan man få en lokal man kan köra rakt igenom från sida till sida med en lättlastbil.

Genom att köpa sin verksamhetslokal halverar man sina kostnader jämfört med att hyra. Dessutom har företaget möjlighet till en potentiell värdestegring på lokalen och kan därför ses som en investering.

Läs mer och lämna intresseanmälan på www.albybergwork.se

Pressinformation

Publicerat

1 Oktober, 2021

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]