Nu säljstartar vi Sjöstadsorangeriet på Ekerö!

Från och med idag kan man äntligen boka lägenheterna i Nordblicks pågående projekt Sjöstadsorangeriet på natursköna Ekerö.

Bo med sjöutsikt nära naturen, nära stan!

Sjöstadsorangeriet kommer bestå av två bostadshus som knyts samman av ett orangeri att njuta av året runt. Då husen byggs i tidlös tappning blir de bara vackrare med åren. Trettio lägenheter fördelade på 1–5 rum och kök med hållbara naturmaterial och finslipade detaljer som är i harmoni med områdets närliggande skog och vatten.

Intresset har varit otroligt stort och efter förtursomgången är redan en tredjedel av alla lägenheter i Sjöstadsorangeriet uppbokade. Är du intresserad av projektet? Vi har samlat all nödvändig information på projektsidan så kika runt, låt dig inspireras och använd vår lägenhetsväljare för att få fram just din lägenhet.

Välkommen till Sjöstadsorangeriet!

Pressinformation

Publicerat

24 Maj 2019

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]