Anmäl intresse

Sjöstadsorangeriet

Bo med sjöutsikt nära naturen, nära stan!

På natursköna Ekerö presenterar vi på Nordblick Homes ett bostadsområde med nytt tänk och helt rätt läge.

Sjöstadsorangeriet kommer bestå av två bostadshus som knyts samman av ett orangeri att njuta av året runt. Då husen byggs i tidlös tappning blir de bara vackrare med åren. Cirka trettio lägenheter, fördelade på 1–5 rum, med hållbara naturmaterial och finslipade detaljer är i harmoni med områdets närliggande skog och vatten.

Kort om projektet.

Med Sjöstadsorangeriet vill vi skapa en modern och trygg oas i en grönskande miljö där kontor, matbutik, restauranger, gym och förskola finns bekvämt på en och samma plats. Allt för att minska stressen och istället få tid att njuta av tillvaron.

Den direkta förbindelsen till färjeläget gör det enkelt att snabbt ta sig ut på E4:an. Flera tidseffektiva kommunikationsmöjligheter blir även möjliga när förbifart Stockholm och tunnelsystemet under Lovön är färdigbyggd.

Som om inte ovanstående vore nog ges det dessutom möjlighet till egen båtplats, gemensam bastuflotte att utnyttja när lusten infinner sig eller varför inte en drink på den intilliggande restaurangens takterass?

Nära till allt.

Sjöstadsorangeriet ligger mindre än en halvtimma från centrala Stockholm. Det finns goda kommunikationer både norrut såsom söderut. E20 är en kort bit bort precis som Bromma flygplats. Flertalet bussar från Ekerö C går hit. Området är också trafikerat av bilfärjan mellan Ekerö – Slagsta som går var 10e min under rusningstid. Resan tar 8 min och från Slagsta tar det sedan 10 min till Kungens Kurva och 15 min till Södertälje.
Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha stor ytterligare positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

Ekerö är en fantastisk plats under utveckling och Nordblicks vision är att detta område ska bli Ekerös nya entré från vattnet.
Med i visionen för området finns mataffär med deli och postservice, en båtklubb, ett mindre hotell, utegym och gym, café, take away restauranger och butiker. Allt detta med ett unikt strandnära läge. Fem minuter från dörren finns också en skidbacke med lift.

Bjud in naturen i din vardag.

Lägenheterna har väl genomtänkta planlösningar med stor sällskapsyta som gör dem perfekta för umgänge med familj och vänner. Samtliga lägenheter har sjöutsikt och ogenerat ljusinsläpp genom de stora spröjsade fönsterpartierna. Den öppna planlösningen mellan det läckra platsbyggda köket och vardagsrummet med utgång till balkong eller terrass gör att det enkelt att bjuda in naturen och sjöbrisen i sin vardag.

Intresseanmälan

Vill du att vi håller dig informerad om Sjöstadsorangeriets spännande resa?
Anmäl dig till vår intresselista nu!

Jag är intresserad av följande storlek/-ar:

1:a2:a3:a4:a5:a


Jag har tagit del av integritetspolicyn