Sjöstadsorangeriet

Välkommen till Sjöstadsorangeriet!

Försäljning pågår – Nu kan man äntligen boka lägenheterna i vårt pågående projekt Sjöstadsorangeriet på Ekerö. Intresset har varit stort, så passa på att boka din lägenhet innan allt blir uppbokat. Vi har samlat all nödvändig information på denna sida, så kika runt, låt dig inspireras och använd vår lägenhetsväljare för att få fram just din lägenhet.

Bilderna är generella inspirationsbilder för projektet.

Lägenhetsväljaren.

I vår lägenhetsväljare så kan du enkelt kika runt bland de olika lägenheterna och få fram relevant information för respektive objekt. I menyraden kan du byta vy för att se husen från olika håll och filtrera för att få fram de lägenheter som du är intresserad av.

Boka visning i vårt inspirations-hus!

Under hela byggnationen kan man fortfarande besöka vårt inspirations-hus. Där kan man både utvändigt och invändigt uppleva de material som Sjöstadsorangeriet kommer att byggas och inredas med. Du får möjlighet att se och känna på allt från vägg- och takfärg till skåpsluckor, eluttag och strömbrytare, blandare och beslag, golv och lister m.m. Boka visning / rundvandring med våra mäklare (se kontaktuppgifter nedan).

Hur går försäljningen till?

Vill du boka en bostad i Sjöstadsorangeriet, har frågor kring projektet eller hur försäljningen kommer att gå till så kontaktar du någon av våra ansvariga mäklare. Är du intresserad av att se mer så finns en materialutställning att besöka. Välkommen att boka en visning!

Tomas Andersson

Fastighetsmäklare

073-371 27 72
tomas@brokr.se

Oscar Hammenstål

Fastighetsmäklare

072-854 27 72
oscar@brokr.se


Hur gör jag en köpanmälan?
När du vet vilken bostad du vill boka kontaktar du mäklaren. Om du har BankID kan ett digitalt avtal översändas till dig. Annars bokas ett möte in på fastighetsmäklarens kontor för bokningsavtal.

Bokningsavtal
Inom 5 dagar efter det att bokningsavtalet tecknats ska en bokningsavgift om 30 000 kr betalas in på fastighetsmäklarens klientmedelskonto. Bokningsavtalet är ej bindande men man förlorar hela sin bokningsavgift om man skulle välja att frånträda sin bokning.

Upplåtelseavtal
Upplåtelseavtal tecknas så snart den ekonomiska planen är klar och kommer tecknas i augusti/september 2019. I samband med upplåtelseavtalet erlägges 10% av köpeskillingen med avdrag för erlagd bokningsavgift.

Kortfakta om projektet.

Pris: 1 995 000 kr till 5 995 000 kr

Avgift: 1 325 kr till 5 169 kr

Storlek: Ca 30 – 117 kvm

Rum: 1-5 rum

Antal: 33 st

Adress: Mjölnarvägen

Inflyttning Hus 1 – Preliminärt Nov 2020

Inflyttning Hus 2 – Preliminärt Dec 2020

Visning – Kontakta mäklare för visning.

Med Sjöstadsorangeriet vill vi skapa en modern och trygg oas i en grönskande miljö där kontor, matbutik, restauranger, gym, förskola samt lekplatser finns bekvämt på en och samma plats. Allt för att minska stressen och istället få tid att njuta av tillvaron.

Den direkta förbindelsen till färjeläget gör det enkelt att snabbt ta sig ut på E4:an. Flera tidseffektiva kommunikationsmöjligheter blir även möjliga när förbifart Stockholm och tunnelsystemet under Lovön är färdigbyggd.

Som om inte ovanstående vore nog ges det dessutom möjlighet till egen båtplats, gemensam bastuflotte att utnyttja när lusten infinner sig eller varför inte en drink på den intilliggande restaurangens takterass?

Dokument.

Här finner du alla relevanta dokument för dig som bostadsköpare.

Bo med sjöutsikt nära naturen, nära stan!

På natursköna Ekerö presenterar vi på Nordblick Homes ett bostadsområde med nytt tänk och helt rätt läge.

Sjöstadsorangeriet kommer bestå av två bostadshus som knyts samman av ett orangeri att njuta av året runt. Då husen byggs i tidlös tappning blir de bara vackrare med åren. Cirka trettio lägenheter, fördelade på 1–5 rum, med hållbara naturmaterial och finslipade detaljer är i harmoni med områdets närliggande skog och vatten.

Nära till allt.

Sjöstadsorangeriet ligger mindre än en halvtimma från centrala Stockholm. Det finns goda kommunikationer både norrut såsom söderut. E20 är en kort bit bort precis som Bromma flygplats. Flertalet bussar från Ekerö C går hit. Området är också trafikerat av bilfärjan mellan Ekerö – Slagsta som går var 10e min under rusningstid. Resan tar 8 min och från Slagsta tar det sedan 10 min till Kungens Kurva, 20 minuter till centrala Stockholm och 15 min till Södertälje.
Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha stor ytterligare positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

Ekerö är en fantastisk plats under utveckling och Nordblicks vision är att detta område ska bli Ekerös nya entré från vattnet.
Med i visionen för området finns mataffär med deli och postservice, en båtklubb, ett mindre hotell, utegym och gym, café, take away restauranger och butiker. Allt detta med ett unikt strandnära läge. Fem minuter från dörren finns också en skidbacke med lift.

Bjud in naturen i din vardag.

Lägenheterna har väl genomtänkta planlösningar med stor sällskapsyta som gör dem perfekta för umgänge med familj och vänner. Samtliga lägenheter har sjöutsikt och ogenerat ljusinsläpp genom de stora spröjsade fönsterpartierna. Den öppna planlösningen mellan det läckra platsbyggda köket och vardagsrummet med utgång till balkong eller terrass gör att det enkelt att bjuda in naturen och sjöbrisen i sin vardag.

Vill du veta mer om Sjöstadsorangeriet?


Vill du boka en bostad i Sjöstadsorangeriet, har frågor kring projektet eller hur försäljningen kommer att gå till så kontaktar du någon av våra ansvariga mäklare.


Jag är intresserad av följande storlek/-ar:

1:a2:a3:a4:a5:a


Jag har tagit del av integritetspolicyn