Nordblick växer – Rekryterat Operativ chef

Mattias Mild blir ny operativ chef på fastighetsbolaget Nordblick Group AB. Han förstärker därmed organisationen och då siktet är inställt på tillväxt kommer Nordblick att öka sin närvaro inom fastighetsutveckling i både Stockholmsregionen samt i andra regioner runt om i Sverige. Mattias kommer senast från Folkhälsomyndigheten där han varit enhetschef och verksamhetsutvecklare.

Vi välkomnar även John Embertsen in i organisationen. John tillträdde tjänsten som Verksamhetsansvarig för Nordblick Rentals i november 2018. John är en erfaren kalkylator samt projektledare från olika verksamheter inom byggbranschen. – ”Nordblick är ett spännande fastighetsbolag och jag attraheras av deras personliga tänk och detaljfokus” säger John Embertsen.

– ”Rekryteringen av Mattias och John är en stor tillgång i vår fortsatta tillväxtresa. Vi upplever en tydligt ökad efterfrågan på våra fastighetsprodukter, speciellt efter lanseringen av nya varumärket Rentals, vilket är stimulerande. Med Mattias och John på plats är vi väl rustade att möta efterfrågan och därmed kunna välkomna ännu fler nöjda kunder.” säger Andreas Ågren, VD på Nordblick.

Pressinformation

Publicerat

1 December 2018

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]