Full fart i attraktiva Sågklingan – bara efter några månader är 60 % sålt

Just nu pågår försäljning av moderna företagslokaler i Länna industriområde, med tillträde under december 2019. I Sågklingan köper du din lokal istället för att hyra vilket minskar de löpande kostnaderna avsevärt och dessutom blir din lokal en investering. Lokalerna är anpassade för industri handel & hantverk och här finns likasinnade grannar som du kan skapa samarbeten och vinna synergier med.

Föreningen Sågklingan består av 46 bostadsrättslokaler från ca 110 kvm till ca 260 kvm samt 6 st uppställningsplatser. Lokalerna är enkelt anpassningsbara, har stora portar och är flexibla för att passa olika verksamheter. Varje enhet kan expanderas med omkringliggande lokaler. Man kan således få en dubbelt så bred lokal eller en genomfartslokal där man kan köra rakt igenom med en lätt lastbil. Öppen fiber finns framdragen till samtliga lokaler.

Sågklingan ligger i Länna industriområde i södra delen av Storstockholm och är ett område som präglas av industrier och handel. Flertal restauranger samt en stor matvarubutik finns inom området. Länna industriområde är det största och populäraste industriområdet i kommunen. “Vilket såklart är en bidragande faktor till det stora intresset och att många företag vill etablera sig här”, säger Mikael Cadling som är ansvarig mäklare för projektet. “Många starka aktörer finns redan etablerade här, t ex Optimera, Byggmax, Bauhaus, Cramo, listan kan göras lång.” fortsätter Mikael.

Läs mer om projektet på www.sagklingan.se

Ansvarig mäklare Mikael Cadling, Swedbank kommersiella fastigheter
Tel: 08-50 92 21 22
Mobil: 070-572 53 22
E-post: [email protected]

Pressinformation

Publicerat

10 Februari 2019

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]