Första glada bostadsägarna har flyttat in i Körsbärsängen!

I veckan skedde tillträde för de första nya bostadsägarna i Brf. Körbärsängen. Det var dags för tillträde för etapp 1 som skett enligt utsatt tidsplan.

Totalt var det fyra lyckliga familjer som fick tillgång till sina nya bostäder i naturnära Körsbärsängen. Inom några veckor sker tillträde för Etapp 2 och 3 och sedan slutligen för etapp 4 som blir de sista enheterna att tillträda. Den sista etappen tillträder till sommaren och som då även markerar färdigställandet av bostadsprojektet.

Projektet Körbärsängen utgörs av 20 st arkitektritade familjeradhus med en boarea om ca 123 kvm, fördelat över 5 rum och kök i två plan. Samtliga med bra solläge och mysiga omgivningar i Gamla Nynäs, Enköping.

Körsbärsängen är ett modernt och omsorgsfullt arkitektritat boende med smakfull design och familjen i fokus. Bostäderna har uppförts med stora fönster, balkongdörr ut mot altan och trädgård samt fransk balkong som ger generöst ljusinsläpp och bjuder in grönska i vardagen.

Körsbärsängen är boendet för den som vill bo med naturen runt knuten men ändå nära stadens rika utbud med all tänkbar service.

Nordblick säljstartade bostadsprojektet Q4 2020 och påbörjade byggnation Q2 2021.

Läs mer om projektet: www.korsbarsangen.se

Pressinformation

Publicerat

3 Februari, 2022

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]