Ekerös nya bostäder nära skog och vatten

Sjöstadsorangeriet är en unik möjlighet att bo på en verkligt idyllisk plats. Tidlösa hus och en oas nära naturen med strandnära läge och en skidbacke runt knuten.

Inom kort startar försäljningen.

I sjöstaden Jungfrusund skapas en levande atmosfär med bostäder, kontor, restaurang och inslag av handel och service. Nu planerar Nordblick för ännu ett projekt. Denna gång blir det 30 bostäder vid Ekerös nya entré från vattnet.

“Vår passion är att skapa bostäder och fastigheter som håller över tid – rum vi själva trivs i” säger Johan Styf Gunneflo grundare och Projektchef på Nordblick Group.

Sjöstadsorangeriet kommer att bestå av två bostadshus som knyts samman av ett orangeri att njuta i året runt. Då husen byggs i trä, med stora spröjsade fönster och tidlös tappning kommer dem bara bli vackrare med åren. Husen är omsorgsfullt designade med hållbara naturmaterial och finslipade detaljer, allt för att skapa harmoni med områdets närliggande skog och vatten.

Det här är Sjöstadsorangeriet:

  • Antal bostäder: ca 30 stycken om 1-5 rum
  • Säljstart våren 2019
  • Preliminär inflyttning våren 2020
  • Priser från 1.995.000 kr

Missa inte att bli bostadsägare på denna idylliska plats!

För mer information eller intresseanmälan se nordblick.se

Pressinformation

Publicerat

31 Januari 2019

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]