Byggnation påbörjad av Väsjön Företagspark i Sollentuna.

Det populära industrilokalsprojektet i Väsjön Företagspark, Sollentuna sålde slut på några veckor och nu har Nordblick påbörjat byggnationen av de två fastigheterna som kommer utgöra bostadsrättsföreningen med samtliga industrilokaler.

Det kommer uppföras 56 st toppmoderna lokaler i storleken 180 – 285 kvm med preliminärt tillträde i juni 2022 (etapp 1) och september 2022 (etapp 2).

Lokalerna passar för industri, handel och hantverk och upplåtelseformen är bostadsrätt som då möjliggör att företagare kan äga sin lokal istället för att hyra. Att köpa en lokal med bostadsrätt som upplåtelseform ger en lägre kostnad än att hyra en motsvarande lokal samtidigt som man gör en investering genom att man tar del av värdeökningen på fastigheterna.

Fastigheterna som utgör Väsjön Företagspark har en perfekt placering på Frestavägen med underbart läge och nära till allt. Det är ca 5 km till Sollentuna Centrum och ca 20 km till Stockholm (Norrtull). Nära intill finns även trafikplats Häggvik. Där kommer E4 Förbifart Stockholm att ansluta till E4 Uppsalavägen, Norrortsleden och det lokala vägnätet.

Läs mer på: www.vasjonforetagspark.se

Pressinformation

Publicerat

31 Januari, 2022

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]