Artikel i Mälaröarnas Nyheter

Den 20 oktober bjöd fastighetsföretaget Nordblick in till öppet hus i Jungfrusund. Besökarna fick bland annat möjlighet att följa med upp i kontorsbyggnaden Sjöstadskajen vid färjan.

Alla våningar är på plats i kontorsbyggnaden Sjöstadskajen, som ligger intill färjeläget i Jungfrusund. Tre av fyra våningar blir kontor. I bottenplan blir det en restaurang och det är nu klart att den kommer att drivas av Steninge bruks (vid Steninge slott) krögare, med en festvåning i takterrassen.

Fastighetsutvecklaren är Johan Styf Gunneflo, Nordblick, tog besökarna på en rundtur i kontorshuset, som beräknas vara inflyttningsklart  2020.

Besökarna fick även möjlighet att ta en tur i en RIB-båt och det bjöds också på genuin japansk matlagningskonst av MGL sushi, som även de valt att etablera sin nästa restaurang i Sjöstadsorangeriets butiksplan.

Byggnationen av Sjöstadsorangeriet, som kommer att ligga intill Sjöstadskajen, börjar inom kort och här blir det 33 bostadsrättslägenheter, med beräknad inflyttning från november 2020.

– Våra skickliga hantverkare har satt ihop ett inspirationshus på plats där man kan uppleva hur Sjöstadsorangeriet kommer att utformas såväl interiört som exteriört med färger, material och detaljer, berättade Maria S Borowiec, marknadschef på Nordblick.

Nordblicks arkitekter har också ritat Sjöstadsfabriken som kommer att innehålla kontors- och verksamhetslokaler med inflyttning under 2020. Denna byggnad uppförs intill Sjöräddningens stationshus i Jungfrusund.

EWA LINNROS

Källa: malaroarnasnyheter.se

Pressinformation

Publicerat

14 november, 2019

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]