Ännu en lyckad säljstart – 60% sålt i Albyberg Work efter 2 månader.

Nordblick har nu säljstartat försäljningen av industrilokaler i Albyberg Work. ”Projektet har haft stort intresse och efterfrågan har varit hög från start” meddelar Nordblicks försäljningchef Maria S. Borowiec.

”Tack vare noggrann prospektering och paketering har vi redan efter 8 veckor uppnått en försäljningsgrad på 60%” fortsätter Maria. Målet Nordblick satt upp är att ha projektet slutsålt i Q4 2022 och allt tyder på att det kommer uppnås tidigare än så.

Albyberg Work kommer bestå av 51 toppmoderna företagslokaler på 180 till 240 kvm och upplåts som bostadsrätter. Det blir företagslokaler för industri, handel och hantverk som småföretagare äger istället för hyr. Lokalerna i Albyberg Work är anpassningsbara och flexibla för att passa olika företags behov. Varje lokal kan expanderas med omkringliggande lokaler och kan därmed helt uppfylla företagets individuella behov.

Genom att köpa sin verksamhetslokal halverar man sina kostnader jämfört med att hyra. Dessutom har företaget möjlighet till en potentiell värdestegring på lokalen och kan därför ses som en investering.

Läs mer och lämna intresseanmälan på www.albybergwork.se

Pressinformation

Publicerat

15 Februari, 2022

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]