Tillträde Norrsätra Work (Väsjön Företagpark)

Nordblick har nu genomfört tillträde av Norrsätra Work (Väsjön Företagspark) i Sollentuna.

Byggnationen av Norrsätra Work (Väsjön Företagspark) påbörjades vid årsskiftet 2023 och sedan dess har det gått undan. Redan i Juli hade de första företagen fått tillträda sina lokaler i etapp 1 och nu i november tillträddes de sista lokalerna i etapp 2.

Norrsätra Work består av 56 st toppmoderna lokaler i storleken 180 – 285 kvm som passar för lättindustri, kontor, förvaring, butik, lager, showroom, studio, produktion m.m. Lokalerna i Norrsätra Work har en perfekt placering på Frestavägen med underbart läge och nära till allt. Det är ca 5 km till Sollentuna Centrum och ca 20 km till Stockholm (Norrtull). Nära intill finns även trafikplats Häggvik. Där kommer E4 Förbifart Stockholm att ansluta till E4 Uppsalavägen, Norrortsleden och det lokala vägnätet.

Företagen i Norrsätra Work äger sina lokaler istället för att hyra. Att köpa en lokal med bostadsrätt som upplåtelseform ger en lägre kostnad än att hyra en motsvarande lokal samtidigt som man gör en investering genom att man tar del av värdeökningen på fastigheterna.

Pressinformation

Publicerat

2022-11-30

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]