Tillträde av Albyberg Work

Vi har nu påbörjat tillträde av Albyberg Work

De första lokalägarna i Albyberg Work har nu fått tillträda sina lokaler. Det rör sig om 14 st lokaler i etapp 1. Resterande lokaler i etapp 2 kommer att tillträdas första veckan i maj, allt enligt plan.

Albyberg Work består av 51 st toppmoderna lokaler i storleken 180 – 240 kvm som passar för lättindustri, kontor, förvaring, butik, lager, showroom, studio, produktion m.m. Lokalerna i Albyberg Work har perfekt placering på Albybergsringen med underbart läge och nära till allt. Till Haninge centrum tar det ca 5 min att köra bil. Där hittar man det mesta man kan tänka sig i serviceväg, från lunchrestauranger och butiker till post och apotek. Det är ca 20 km till Stockholm (Skanstull). Precis intill finns även trafikplats Jordbro med anslutning till riksväg 73 (Nynäsvägen).

Pressinformation

Publicerat

2023-02-23

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]