Nordblick Etablerar sig i Eskilstuna

Nordblicks senaste projekt inom industrifastigheter kommer etableras i Grönsta, Eskilstuna under namnet Eskilstuna Work.

Under den första etappen byggs 22 anpassningsbara lokaler på 187 kvm med preliminärt tillträde under Q4 2023. Lokalerna i Eskilstuna Work är fullt anpassningsbara efter företagens behov samtidigt som de är moderna och representativa. Work-lokalerna kan nyttjas för lättindustri, kontor, förvaring, butik, lager, showroom, studio, produktion m.m.

Eskilstuna Work har en perfekt placering på Strängnäsvägen invid E20 med underbart läge och nära till allt. Till Eskilstuna centrum tar det ca 9 min att köra bil (5 km). Precis intill ligger Trafikplats Svista med påfart till E20. I området finns en mängd olika företag, stora som små som etablerat sig

Eskilstuna Kuriren skriver ett reportage om Nordblick etablering i Eskilstuna. Läs det här.

Pressinformation

Publicerat

2022-12-01

Presskontakt

Maria S. Borowiec, Försäljningschef, Nordblick Group AB (publ)

Tel: +46 702 95 09 80

e-post: [email protected]

DELA PRESSMEDDELANDE

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vi har stor erfarenhet av samarbete med fastighetsägare och kommuner. Genom en nära dialog och flexibilitet kan vi snabbt och kostnadseffektivt uppföra framtidens hus som bostadsägare och kommuner eftersträvar. Både vad gäller arkitektonisk och miljömässig kvalitet.

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]

Maria S. Borowiec

Försäljningschef, Nordblick
[email protected]