Anmäl intresse

Brf
Bredden park

Bidra till Bredden!

I Bredden (tidigare Infra City), Upplands Väsby kommun, hittar du Brf Bredden Park. Vi säljer 36 bostadsrättslokaler av varierande storlek, från 150 m2 till 200 m2. Preliminärt tillträde i kvartal två 2020.

Till skillnad från äldre industrilokaler är våra lokaler representativa, moderna och väl genomtänkta. De är konstruerade med eftertanke för att förenkla din vardag och erbjuda flexibilitet nog att möta morgondagens behov. Eftersom vi ser till att bygga på expansiva lägen så att din investering ska kunna få en stabil värdeökning. I en bostadsrättsförening upprättad av Nordblick Work bildar småföretagarna tillsammans ett kluster som bidrar med positiva synergieffekter för deras respektive verksamheter. Lokalerna har även närhet till många av de leverantörer som småföretagarna använder i sina verksamheter.

Kommunikationer.

Från Stockholms innerstad tar det 20 minuter i bil. Pendeltåget till Rotebro station tar ungefär 30 minuter från Stockholms central och täta bussförbindelser i alla riktningar gör livet enkelt för dem som vill åka kollektivt till jobbet.

Området i stort.

Läge.

nedderB Park ligger strategiskt placerat på Johanneslundsvägen i Upplands Väsby, ett stenkast från stadigt växande Bredden (https://nyabredden.se), där 1 500–2 000 lägenheter, skolor och parker planeras. Redan idag finns här flertalet butiker och kedjor som gör området till en populär handelsplats, vilket tillsammans med de många kontoren innebär att 3000 personer arbetar här dagligen. Bredden Park ligger bara 25 km norr om Stockholm, medan det är 45 kilometer till Uppsala. Ta chansen att investera i en eller flera lokaler i Bredden Park och etablera er verksamhet i en stadsdel med enorm tillväxtpotential!

Detta är ett exempel på en lokal i Bredden Park.

Fastigheten i detalj.

Lokaler och nyttjande.

Föreningen består av 36 bostadsrättslokaler mellan 150–200 m2. Lokalerna är enkelt anpassningsbara, har stora portar och är flexibla för att passa din verksamhet. Till varje lokal hör en utomhuszon, men det finns möjlighet att köpa till extra utomhuszoner. Öppen fiber finns framdragen till samtliga lokaler. Föreningen har en gemensam undercentral och det finns gemensam hiss till plan 2.

Körytor.

Bredden Park har generösa körytor och bra lastmöjligheter, det ska vara lätt att ta sig fram med större bil och lastbil – allt för att underlätta din arbetsdag.

Lastmaskin.

För att förenkla leveranser har föreningen tillgång till en lastmaskin som alla medlemmar kan nyttja.

Skyltning.

Medlemmarna kommer kunna exponera sig bra med snygg och stilren skyltning mot vägen samt vid entrén. Föreningen har en väl genomtänkt skyltmall som alla medlemmar följer för att undvika en plottrig fasad – i stället är medlemmarna garanterade en genomtänkt och representativ skyltning.

Genomtänkta och
flexibla lokaler.

För att ge bästa möjligheter för din verksamhet att växa och frodas är våra lokaler planerade för att skapa entrésolplan eller enkelt kunna expanderas. Då enheterna är modulära kan du få en dubbelt så bred lokal eller en genomfartslokal som går att köra rakt igenom med en lastbil genom att köpa intilliggande lokaler.

Lokalerna är uppförda för att vara anpassningsbara. Därför lämnar Nordblick Work över dem i grundutförande, vilket inkluderar betonggolv, oljeavskiljare, el, vatten, avlopp, bredbands-fiber, trappa till övervåning och grundbelysning.

Ekonomi i korthet.

Att äga sin lokal ger dig som företagare möjlighet att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal. Brf Bredden Park borgar för ett långsiktigt tryggt ägande med god förvaltning från SBC. Föreningen har vid start en stabil kassa, amorterar 2 % per år, och har en väl tilltagen underhållsfond som fylls på varje år. Efter alla kostnader räknar föreningen dessutom med att gå plus och skapa en reserv. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifter att kunna sänkas och värdet på din lokal kommer att öka i snabb takt.

Ett snabbt räkneexempel.

Exemplet är beräknat för en lokal på 261 kvm med priset 1 695 000 kr. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifterna att sänkas och ge en snabb värdeökning.

Uppskattad månadshyra för en motsvarande hyreslokal ligger på ca 15 000 kr per månad. Kostnad för tillval som exempelvis WC, dusch och liknande tillkommer. Ränta på egen insats är ej beräknad.

Du kan använda kalkylatorn nedan där dessa uppgifter är förifyllda, och även justera dem utefter exakt din nya work-lokal och befintliga hyreslokal.

Jämför lokalkostnad

Aktuell hyrd lokal

Månadshyra
Area

Ägd Work lokal

Köpeskilling
Månadsavgift
Area

Summering

Kostnad hyrd lokal

Årshyra:
Månadshyra:
Årshyra/m2:

Kostnad ägd Work lokal

Pris:
Egen insats (40%):
Banklån:
Räntekostnad (3% ränta):
Månadsavgift:
Totalkostnad/år:
Totalkostnad/mån:
Årskostnad/m2:
Årlig besparing:

Jag är intresserad av följande: Värmdö ParkSågklinganBredden Park

Jag har tagit del av integritetspolicyn

Boka lokal

Köp Lokal i Eskilstuna

Boka lokal

Köp Lokal i Enköping

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Värmdö

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Eskilstuna

Boka lokal

Köp Lokal i Västerås

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Västerås

Anmäl intresse

till Köp Lokal i Enköping

Anmäl intresse

till Köp Lokal

Anmäl intresse.