Anmäl intresse

Brf
Värmdö City Park

Gör bättre affärer vid Värmdö Marknad!

På Leveransvägen i Gustavsberg, i direkt anslutning till Värmdö marknad, hittar du Brf Värmdö City Park. Vi säljer 54 bostadsrättslokaler av varierande storlek, från 120 m2 till 370 m2. Preliminärt tillträde i kvartal fyra 2020.

Till skillnad från äldre industrilokaler är våra lokaler representativa, moderna och väl genomtänkta. De är konstruerade med eftertanke för att både förenkla din vardag och erbjuda flexibilitet nog att möta morgondagens behov. Eftersom vi bara bygger på expansiva lägen säkrar vi att din investering ska kunna få en stabil värdeökning. I en bostadsrättsförening upprättad av Nordblick Work bildar småföretagarna tillsammans ett kluster som bidrar med positiva synergieffekter för deras respektive verksamheter. Lokalerna har även närhet till många av de leverantörer som småföretagarna använder i sina verksamheter.

Kommunikationer.

Värmdö City Park ligger 22 km öster om Stockholm city och resan tar endast 25 minuter med bil. Buss 474 från Slussen har täta avgångar till Värmdö Marknad och resan tar 23 minuter.

Området i stort.

Läge.

Värmdö City Park ligger strategiskt placerat på Leveransvägen i Gustavsberg, bara ett stenkast från Värmdö marknad med bland annat Stora Coop, Mio, City Gross och Biltema. Flertalet butiker och kedjor är etablerade i närområdet och många personer rör sig dagligen på handelsplatsen. Av Värmdö kommuns cirka 40 000 invånare bor drygt 11 000 i Gustavsberg. Värmdö City Park ligger 22 km öster om centrala Stockholm, vilket innebär att bilresan bara tar 25 minuter. Läget har gjort området till en attraktiv handels- och industriplats – nu finns chansen att investera i en eller flera lokaler i Värmdö City Park och etablera er verksamhet här!

Detta är ett exempel på en lokal i Länna Park.

Fastigheten i detalj.

Lokaler och nyttjande.

Föreningen består av 54 bostadsrättslokaler. Lokalerna är enkelt anpassningsbara, har stora portar och är flexibla för att passa din verksamhet. Till varje lokal hör en utomhuszon, och det finns möjlighet att köpa till extra utomhuszoner. Öppen fiber finns framdragen till samtliga lokaler. Föreningen har en gemensam undercentral och i varje lokal finns en gemensam oljeavskiljare.

Körytor.

Värmdö City Park har generösa körytor och bra lastmöjligheter. Allt för att det ska vara lätt att ta sig fram med större bil och lastbil, så att din arbetsdag blir så smidig som möjligt.

Lastmaskin.

För att förenkla leveranser har föreningen tillgång till en hjullastare som alla medlemmar kan nyttja.

Skyltning.

Medlemmarna kommer kunna exponera sig bra med snygg skyltning mot vägen samt vid entrén. Föreningen har en väl genomtänkt skyltmall som alla medlemmar följer för att undvika en plottrig fasad – i stället är medlemmarna garanterade en genomtänkt och representativ skyltning.

Genomtänkta och
flexibla lokaler.

För att ge de bästa möjligheterna för din verksamhet att växa och frodas är våra lokaler planerade för att skapa entrésolplan eller enkelt kunna expanderas. Då enheterna är modulära kan du genom att köpa intilliggande lokaler få en dubbelt så bred lokal eller en genomfartslokal som går att köra rakt igenom med en lastbil.

Lokalerna är uppförda för att vara anpassningsbara. Därför lämnar Nordblick Work över dem i grundutförande, vilket inkluderar betonggolv, oljeavskiljare, el, vatten, avlopp, bredbands- fiber, trappa till övervåning och grundbelysning.

Ekonomi i korthet.

Att du äger lokalen ger dig som företagare möjlighet att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal. Värmdö City Park borgar för ett långsiktigt tryggt ägande med god förvaltning från SBC. Föreningen har vid start en stabil kassa och amorterar 2 % per år. Det finns en väl tilltagen underhållsfond som fylls på varje år. Efter alla kostnader räknar föreningen dessutom med att gå plus och skapa en reserv. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifter att kunna sänkas och värdet på din lokal kommer att öka i snabb takt.

Ett snabbt räkneexempel.

Yta: 265 m2
Pris: 2 195 000 kr
Egen insats (40 %): 878 000 kr
Banklån (60 %): 1 317 000 kr
Ränta: 2,5 %

Lånekostnad: 2 744 kr/mån
Preliminär BRF-avgift: 6 395 kr/mån
Totalkostnad/mån: 9 139 kr

Ränta på egen insats är ej beräknad.

Exemplet är beräknat för en lokal på 200 kvm med priset 1 795 000 kr. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifterna att sänkas och ge en snabb värdeökning.

Uppskattad månadshyra för en motsvarande hyreslokal ligger i spannet 18 000–23 000 kr per månad. Kostnad för tillval som exempelvis WC, dusch och liknande tillkommer. Ränta på egen insats är ej beräknad.

Kontakta oss

Nordblick Work

Växel

T +46 8 760 00 77
E info@nordblick.se

Jag har tagit del av integritetspolicyn