Anmäl intresse

Brf
Sågklingan

Bli en del av blomstrande Länna.

I Länna industriområde, Huddinge kommun, hittar du Brf Sågklingan. Vi säljer 46 bostadsrättslokaler av varierande storlek, från 110 m2 till 260 m2. Tillträdet är i kvartal fyra 2019.

Till skillnad från äldre industrilokaler är våra lokaler representativa, moderna och väl genomtänkta. De är konstruerade med eftertanke för att förenkla din vardag och erbjuda flexibilitet nog att möta morgondagens behov. Eftersom vi ser till att bygga på expansiva lägen så att din investering ska kunna få en stabil värdeökning. I en bostadsrättsförening upprättad av Nordblick Work bildar småföretagarna tillsammans ett kluster som bidrar med positiva synergieffekter för deras respektive verksamheter. Lokalerna har även närhet till många av de leverantörer som småföretagarna använder i sina verksamheter.

Kommunikationer.

Länna industriområde lägger nära både city och Sverige. Via väg 73 tar det 10 minuter att köra till Globen, och det är bara ca 18 km till Stockholm city. Samtidigt innebär nya Södertörnsleden att det går snabbt att nå E4:an. Det finns goda kommunikationer i området, med buss till Trångsunds pendeltågstation eller till Farsta strands tunnelbanestation.

Området i stort.

Läge.

Brf Sågklingan är en del av Länna industriområde, i södra delen av Storstockholm. Området huserar både industrier och handel, samt ett flertal restauranger och en stor matvarubutik. Länna industriområde är det största och populäraste industriområdet i kommunen, med många starka aktörer som Optimera, Byggmax, Bauhaus och Cramo. I närheten ligger även Länna köpcentrum och handelsområde.

Detta är ett exempel på en lokal i Länna Park.

Fastigheten i detalj.

Lokaler och nyttjande.

Föreningen består av 46 lokaler i varierande storlek: från 110 till 260 kvm, samt sex uppställningsplatser. Lokalerna har stora eldrivna portar, är enkelt anpassningsbara och flexibla för att passa just din verksamhet. Varje enhet kan enkelt expanderas med omkringliggande lokaler. Man kan således få en dubbelt så bred lokal eller en genomfartslokal där man kan köra rakt igenom med en lätt lastbil. Föreningen har en gemensam undercentral och det finns gemensamma hissar till plan 2.

Körytor.

Sågklingan Företagspark har generösa körytor och bra lastmöjligheter så att det är lätt att ta sig fram med större bil och lastbil, allt för att underlätta din arbetsdag.

Uppställningsplatser

Det finns sex uppställningsplatser till salu i storlekarna 100–130 kvm. De är perfekta för uppställning av exempelvis maskiner, ställningar och bilar. Utöver detta finns även 30 extra parkeringar att hyra för medlemmarna.

Lastmaskin.

För att förenkla leveranser har föreningen tillgång till en lastmaskin och en saxlift som alla medlemmar kan nyttja.

Skyltning.

Medlemmarna kommer kunna exponera sig bra med snygg och stilren skyltning mot vägen samt vid entrén. Föreningen har en väl genomtänkt skyltmall som alla medlemmar följer för att undvika en plottrig fasad – i stället är medlemmarna garanterade en genomtänkt och representativ skyltning.

Genomtänkta och
flexibla lokaler.

För att ge bästa möjligheter för din verksamhet att växa och frodas är våra lokaler planerade med entrésolplan eller enkelt kunna expanderas. Då enheterna är modulära kan du få en dubbelt så bred lokal eller en genomfartslokal som går att köra rakt igenom med en lastbil genom att köpa intilliggande lokaler.

Lokalerna är uppförda för att vara anpassningsbara. Därför lämnar Nordblick Work över dem i grundutförande, vilket inkluderar betonggolv, oljeavskiljare, el, vatten, avlopp, bredbands-fiber, trappa till övervåning och grundbelysning.

Ekonomi i korthet.

Att äga sin lokal ger dig som företagare möjlighet att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal. Brf Sågklingan borgar för ett långsiktigt tryggt ägande med god förvaltning från SBC. Föreningen har vid start en stabil kassa, amorterar 2 % per år, och har en väl tilltagen underhållsfond som fylls på varje år. Efter alla kostnader räknar föreningen dessutom med att gå plus och skapa en reserv. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifter att kunna sänkas och värdet på din lokal kommer att öka i snabb takt.

Ett snabbt räkneexempel.

Exemplet är beräknat för en lokal på 261 kvm med priset 1 695 000 kr. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifterna att sänkas och ge en snabb värdeökning.

Uppskattad månadshyra för en motsvarande hyreslokal ligger på ca 15 000 kr per månad. Kostnad för tillval som exempelvis WC, dusch och liknande tillkommer. Ränta på egen insats är ej beräknad.

Du kan använda kalkylatorn nedan där dessa uppgifter är förifyllda, och även justera dem utefter exakt din nya work-lokal och befintliga hyreslokal.

Jämför lokalkostnad

Aktuell hyrd lokal

Månadshyra
Area

Ägd Work lokal

Köpeskilling
Månadsavgift
Area

Summering

Kostnad hyrd lokal

Årshyra:
Månadshyra:
Årshyra/m2:

Kostnad ägd Work lokal

Pris:
Egen insats (40%):
Banklån:
Räntekostnad (3% ränta):
Månadsavgift:
Totalkostnad/år:
Totalkostnad/mån:
Årskostnad/m2:
Årlig besparing:

Jag är intresserad av följande: Värmdö ParkSågklinganBredden Park

Jag har tagit del av integritetspolicyn

Anmäl intresse.