Anmäl intresse

Sjöstadsfabriken

Välkommen till Sjöstadsfabriken

I Sjöstadsfabriken erbjuds nyprodcerade kontors- och verksamhetslokaler med inflyttning under 2020. Sjöstadsfabriken har flexibla ytor på 75-1500 kvm med generös takhöjd, rikligt ljusinsläpp och stora garageportar. Mycket energi läggs på detaljerna. Det här ska bli en stimulerande arbetsplats i en unik miljö som tilltalar både medarbetare och besökare.

Sjöstadsfabriken är en kontor- och verksamhetsbyggnad ritad av Nordblicks arkitekter. Byggnadens fasad är konstruerad av återvunnet dansk rödtegel kombinerat med grön matt träpanel som ger ett väldigt vackert och tidlöst intryck.

Fastigheten etableras vid Ekerös nya södra entré nära natur och vatten. Hit är det smidigt att ta sig oavsett vart man kommer ifrån. I närheten kommer landmärket Sjöstadskajen med restaurang i bottenplan att ligga och där kommer också ett mysigt kullerstenstorg med bl.a. boulebanor och restaurangens uteservering att ligga. Bredvid Sjöstadsfabriken uppförs Sjöstadshamnen och där kommer det finnas möjlighet för hyresgästerna att hyra båtplats.

Byggnaden har väl genomtänkta och flexibla planlösningar och alla hyresgäster får frihet att anpassa lokalen till sitt företags behov. Takhöjden är generös, lokalerna har rikligt med ljusinsläpp och de stora garageportarna förenklar leveranser till och från byggnaden.

 

Här kan du etablera ditt företag!

Innanför väggarna fördelat på tre plan ryms anpassningsbara kontor- och verksamhetslokaler. Samtliga ytor har stora spröjsade fönsterpartier som ger fint ljusflöde in i lokalerna. Alla hyresgäster har möjlighet att själva påverka sitt kontors uppbyggnad.

Området

Ekerö är en fantastisk plats som är under utveckling och Nordblicks vision är att området Jungfrusunds sjöstad ska bli Ekerös entré från vattnet.
Med i visionen för framtiden i området är en mataffär med deli och postservice. På ritbordet finns det även en båtklubb, ett mindre hotell, gym, café och butiker. Allt detta med ett unikt strandnära läge. I närheten finns också en skidbacke med lift och flertalet nedfarter.

Från Sjöstadsfabriken till Stadshuset är det ca 7,5NM. SL Pendlarfärjan från Tappströmskanalen tar ca 50 minuter till Stadshuset. Flertalet bussar från Ekerö C går hit. Området är också trafikerat av bilfärjan mellan Ekerö – Slagsta som går var 10e min under rusningstid. Resan tar 8 min och från Slagsta tar det 10 min till Kungens Kurva och 15 min till Södertälje. Det finns bra parkeringar i området

Ritningar Sjöstadsfabriken

Flexibla kontorsytor från 75-1500 m2.

Kontakta oss för mer information!


Jag har tagit del av integritetspolicyn