Nu säljstartar vi Sjöstadsorangeriet på Ekerö!

Från och med idag kan man äntligen boka lägenheterna i Nordblicks pågående projekt Sjöstadsorangeriet på natursköna Ekerö.

Bo med sjöutsikt nära naturen, nära stan!

Sjöstadsorangeriet kommer bestå av två bostadshus som knyts samman av ett orangeri att njuta av året runt. Då husen byggs i tidlös tappning blir de bara vackrare med åren. Trettio lägenheter fördelade på 1–5 rum och kök med hållbara naturmaterial och finslipade detaljer som är i harmoni med områdets närliggande skog och vatten.

Intresset har varit otroligt stort och efter förtursomgången är redan en tredjedel av alla lägenheter i Sjöstadsorangeriet uppbokade. Är du intresserad av projektet? Vi har samlat all nödvändig information på projektsidan så kika runt, låt dig inspireras och använd vår lägenhetsväljare för att få fram just din lägenhet.

 

Välkommen till Sjöstadsorangeriet!

 

Läs mer om projektet här!