Sjöstadskajen växer fram.

Nere vid vattnet i Jungfrusunds sjöstad håller Nordblicks projekt Sjöstadskajen på att etableras och intresset är stort. Visionen är att Sjöstadskajen ska bli Ekerös nya entré från vattnet.

Byggnationen är i full gång och nu kan man se den karaktäristiska stålstommen resa sig. Två av fyra våningar är redan uppe och snabbt går det. ”Byggnationen håller sin tidsplan och det är alltid väldigt speciellt att se själva konstruktionen komma på plats” säger Bengt Domander Produktionsansvarig på Nordblick Work.

Sjöstadskajen är Ekerös nya mötesplats som ska inspirera företagare. En lobby med internationell hotellkänsla och en omgivning som ska kännas fantastiskt. Tre av fyra våningar blir kontor, med ytor från 30-370 m2 och på taket ska det vara en takterrass i form av ett orangeri.

Sjöstadskajen kommer vara en häftig hybrid där gammalt möter nytt i en lite industriell karaktär med klätterväxter på fasaden. Restaurangen i bottenplan kommer att kunna nyttja takterrassen och ha uteservering på det intilliggande torget.

Välkommen till Sjöstadskajen!

 

Läs mer om projektet

http://nordblick.se/rentals/aktuella-projekt/sjostadskajen/