Slutsålt i Moraberg

Nu är samtliga lokaler sålda i BRF Moraberg Park i Södertälje. Intresset har varit otroligt stort sedan säljstarten i slutet av 2017.

Föreningen består av 41 verksamhetslokaler fördelade på två hus och är i varierande storlek: från ca 150 kvm till ca 214 kvm.

Moraberg är beläget i norra Södertälje invid E4/E20 med påfart norr och söderut. Morabergs köpcentrum är Södertäljes största externhandelscentrum, där nya butiker och kedjor ständigt etablerar sig . Kedjor i området är bland andra Biltema, Intersport, Elgiganten, Plantagen, Jula, K-Rauta och Rusta. McDonalds, ICA Maxi och Systembolaget finns också här. Södertälje ligger i Sveriges mest expansiva region och har ett utmärkt logistiskt läge med närhet till både järnväg, Europavägar, vattenfarleder och dessutom finns tre flygplatser inom 1 timme. Under 2016 startades hela 630 nya företag i Södertälje, en ökning med nästan 35% från året innan. Ca 2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme och nästan 21 000 människor arbetspendlar till Södertälje varje dag.

För mer information om projektet se www.morabergpark.se