Sjöstadsfabriken - Ekerös nya mötesplats för företagare

 

I Sjöstadsfabriken erbjuds nyprodcerade kontors- och verksamhetslokaler med inflyttning under 2020. Sjöstadsfabriken har flexibla ytor på 75-1500 kvm med generös takhöjd, rikligt ljusinsläpp och stora garageportar.

Sjöstadsfabriken är en kontor- och verksamhetsbyggnad ritad av Nordblicks arkitekter. Byggnadens fasad är konstruerad av återvunnet dansk rödtegel kombinerat med grön matt träpanel som ger ett vackert och tidlöst intryck. Fastigheten etableras vid Ekerös nya södra entré nära natur och vatten. Hit är det smidigt att ta sig oavsett vart man kommer ifrån. I närheten kommer landmärket Sjöstadskajen med restaurang i bottenplan att ligga och där kommer också ett mysigt torg med restaurangens uteservering att ligga. Bredvid Sjöstadsfabriken uppförs Sjöstadshamnen och där kommer det finnas möjlighet för hyresgästerna att hyra båtplats. Byggnaden har väl genomtänkta och flexibla planlösningar och alla hyresgäster får frihet att anpassa lokalen till sitt företags behov. Takhöjden är generös, lokalerna har rikligt med ljusinsläpp och de stora garageportarna förenklar leveranser till och från byggnaden.

”Alla hyresgäster har möjlighet att själva påverka sitt kontors uppbyggnad” meddelar John Embretsen, ansvarig uthyrare på Nordblick.

Välkommen att höra av dig vid intresse!
Uthyrare: John Embretsen
T: +46 70 825 74 92
E: John@nordblick.se