Smarta & innovativa
fastighetslösningar.

Scrolla ner

Nordblick Group är inget vanligt fastighetsbolag.
Vi skapar rum som möter våra kunders behov, uppfyller deras längtan och ger plats för deras drömmar.

Vår passion är att skapa fastigheter som håller över tid – rum vi själva trivs i. För att göra det använder vi vårt branschkunnande, vårt sinne för detaljer och vår vilja att alltid hitta de smartaste lösningarna. Vi är personligt engagerade under hela processen från de första ritningarna till det sista penseldraget.

Vi verkar genom våra varumärken Nordblick Work, Nordblick Homes och Nordblick Rentals.

Nordblick Work utvecklar industrifastigheter och säljer moderna verksamhetslokaler i bostadsrättsform. Lokalerna är framtiden för småföretagare, där du flyttar ägandet från hyresvärd till lokalinnehavare.
Kunderna spar både pengar och kan också ta del av värdeökningen på sin lokal. Lokalerna är perfekta för det lilla och mellanstora företaget, då de lätt kan anpassas efter verksamheten och ökande eller minskande behov av yta, samtidigt som lager och verkstad kan kombineras med kontor på ett effektivt sätt.

Nordblick Homes skapar bostäder i Storstockholm och Uppsala. Under åren har vi genomfört en rad av framgångsrika projekt som inkluderar radhus, studiolägenheter, vindsvåningar, flerbostadshus och villor. Vi bygger i egen regi och är med hela vägen från utveckling och planering och tills dess att det nya hemmet är färdigt för inflyttning. Genom vår bakgrund från byggsidan har vi järnkoll på material och detaljer, som kombinerat med vår passion för hantverk säkerställer att våra kunder får bästa möjliga kvalitet.

Nordblick Rentals erbjuder företagare nya moderna verksamhetslokaler som enkelt kan anpassas, så att företagare kan hyra lokaler helt efter deras behov. Letar du nya och lediga lokaler i Stockholmsområdet? Kontakta oss idag!

Vi skapar rum som möter våra kunders behov, uppfyller deras längtan och ger plats för deras drömmar.

Vår organisation.

Nordblick arbetar i en väl sammansvetsad organisation där varje enskild medarbetare bidrar med sin spetskompetens till processen. Vi har en bred bakgrund inom alla delar i projektutveckling, vilket innefattar byggledning, projektutveckling, design, arkitektur, byggnation, marknadsföring, bostadsförsäljning samt ekonomi, finans och juridik. Genom vårt helhetsgrepp kan vi säkerställa hög kvalitet, riskminimering och ett tidseffektivt projektgenomförande.

Kontakta oss

Nordblick
Group

Växel

T +46 8 760 00 77
E info@nordblick.se

Andreas
Ågren

VD

T +46 70 377 86 77
E andreas@nordblick.se

Mattias
Mild

Operativ chef

T +46 73 682 86 60
E mattias@nordblick.se

Johan
Styf Gunneflo

Projektchef

T +46 70 810 10 70
E johan@nordblick.se

Bengt Domander

Produktionsansvarig Work

T +46 70 641 49 99
E bengt@nordblick.se

Erik
Kamsten

Produktionsansvarig Homes

T +46 70 423 04 01
E erik@nordblick.se

John
Embretsen

Produktionstekniker

T +46 70 825 74 92
E john@nordblick.se

Malin
Hammar

Arkitekt

T +46 73 684 98 31
E malin@nordblick.se

Ann
Öhrvik

Arkitekt

T +46 70 568 35 53
E ann@nordblick.se

Maria
S Borowiec

Marknadschef

T +46 70 295 09 80
E maria@nordblick.se

Matilda
Wiman

Administratör

T +46 73 777 21 94
E matilda@nordblick.se

Jag har tagit del av integritetspolicyn