Anmäl intresse

Jordbro
Park II

Ta plats på ett av Stockholms mest expansiva områden!

I ett av Stockholms mest populära industriområden Haninge Jordbro kommer Brf Jordbro Park II att uppföras. Föreningen kommer att bestå av 29 lokaler med varierande storlek från 80 m2 till 580 m2.

Till skillnad från äldre industrilokaler är våra lokaler representativa, moderna och väl genomtänkta. De är konstruerade med eftertanke för att förenkla din vardag och erbjuda flexibilitet nog att möta morgondagens behov. Eftersom vi ser till att bygga på expansiva lägen så att din investering ska kunna få en stabil värdeökning. I en bostadsrättsförening upprättad av Nordblick Work bildar småföretagarna tillsammans ett kluster som bidrar med positiva synergieffekter för deras respektive verksamheter. Lokalerna har även närhet till många av de leverantörer som småföretagarna använder i sina verksamheter.

Kommunikationer.

Bil: Förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg.
Kollektivt: Pendeltåg och buss. Med pendeltåg är man i centrala Stockholm inom cirka 25 minuter.
Cykel:  Regionalt cykelstråk mellan Stockholm och Nynäshamn längs Nynäsvägen.

Området i stort.

Läge.

Jordbro Park II etableras i Haninge kommuns mest största industriområde, i gott sällskap av över 170 företag. Haninge Kommun präglas av en stark utveckling och är med sina nästan 85 000 invånare Stockholms fjärde största kommun. Området ligger bra till, med ungefär 30 minuter till Stockholm och 30 minuter till Nynäshamn och den framtida logistiska knytpunkten Norviks hamn.

Detta är ett exempel på en lokal i Länna Park.

Fastigheten i detalj.

Lokaler och nyttjande.

Föreningen kommer bestå av 29 lokaler på 80 m2–580 m2/styck. Lokalerna är enkelt anpassningsbara genom att kombinera flera lokaler till en större. Lokalerna förses med oljeavskiljare, stora vikportar och två våningsplan (de minsta har entrésol). Fiber finns dragen till samtliga lokaler och levereras av Open Universe. Föreningen har en gemensam undercentral.

Körytor.

Brf Jordbro Park II har generösa körytor och bra lastmöjligheter så att det är lätt att ta sig fram med större bil och lastbil, allt för att underlätta din arbetsdag.

Lastmaskin.

För att förenkla leveranser har föreningen tillgång till en lastmaskin som medlemmarna kan använda till lastning.

Skyltning.

Medlemmarna kommer kunna exponera sig bra med snygg och stilren skyltning mot vägen. Föreningen har en väl genomtänkt skyltmall som alla medlemmar följer för att undvika en plottrig fasad – i stället är medlemmarna i Jordbro Park II garanterade en genomtänkt och representativ skyltning.

Genomtänkta och
flexibla lokaler.

För att ge bästa möjligheter för din verksamhet att växa och frodas är våra lokaler planerade för att skapa entrésolplan eller enkelt kunna expanderas. Då enheterna är modulära kan du få en dubbelt så bred lokal eller en genomfartslokal som går att köra rakt igenom med en lastbil genom att köpa intilliggande lokaler.

Lokalerna är uppförda för att vara anpassningsbara. Därför lämnar Nordblick Work över dem i grundutförande, vilket inkluderar betonggolv, oljeavskiljare, el, vatten, avlopp, bredbands-fiber, trappa till övervåning och grundbelysning.

Ekonomi i korthet.

Att äga sin lokal ger dig som företagare möjlighet att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal. Bostadsrättsföreningen Jordbro Park II borgar för ett långsiktigt tryggt ägande med god förvaltning från SBC. Föreningen har vid start 100 000 kr i kassan, amorterar 2 % per år och har en väl tilltagen underhållsfond som fylls på årligen. Efter alla kostnader räknar föreningen dessutom med att gå plus och skapa en reserv.

 

I avgiften ingår parkeringszon om ca 30 m2 (tre platser), fastighetsskötsel och löpande underhåll (exempelvis snöröjning), tillgång till lastmaskin som föreningen leasar. Föreningen har även fastigheten fullvärdesförsäkrad, vilket innebär att försäkringskostnaden för den enskilde lokalinnehavaren blir lägre. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifterna att sänkas och ge en snabb värdeökning.

Ett snabbt räkneexempel.

Pris: 1 795 000 kr
Egen insats (40 %): 718 000 kr
Banklån (60 %): 1 077 000 kr
Ränta: 2,5 %

Preliminär brf årsavgift: 77 736 kr
Lånekostnad: 26 912 kr
Totalkostnad/år: 104 661 kr
Årskostnad/kvm: 402 kr
Totalkostnad/mån: 8721 kr

Räkneexempelet är gjort för en lokal på 260 kvm (lokal 9-12 och 23-26), 2 plan + entresol, med priset 1 795 000 kr. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifterna att sänkas och ge en snabb värdeökning.

Uppskattad månadshyra för en motsvarande hyreslokal ligger i spannet 18 000–23 000 kr per månad. Kostnad för tillval som exempelvis WC, dusch och liknande tillkommer. Ränta på egen insats är ej beräknad.

Kontakta oss

Nordblick Work

Växel

T +46 8 760 00 77
E info@nordblick.se

Jag har tagit del av integritetspolicyn