Anmäl intresse

Bällsta
Park

Öka omsättningen i tillväxtkommunen Vallentuna!

I Fågelsångens industriområde, Vallentuna kommun, bygger vi Bällsta Park. Vi säljer 39 bostadsrättslokaler av varierande storlek, från 80 m2 till 180 m2. Tillträdet är preliminärt i december 2017.

Till skillnad från äldre industrilokaler är våra lokaler representativa, moderna och väl genomtänkta. De är konstruerade med eftertanke för att förenkla din vardag och erbjuda flexibilitet nog att möta morgondagens behov. Eftersom vi ser till att bygga på expansiva lägen så att din investering ska kunna få en stabil värdeökning. I en bostadsrättsförening upprättad av Nordblick Work bildar småföretagarna tillsammans ett kluster som bidrar med positiva synergieffekter för deras respektive verksamheter. Lokalerna har även närhet till många av de leverantörer som småföretagarna använder i sina verksamheter.

Kommunikationer.

Bil: Centrala Stockholm når man på ca 30 minuter med bil. Bällsta Park är beläget vid väg 264 som knyter ihop Arninge, Täby och Vallentuna. Anknytning till E18 samt till Norrortsleden, som leder till E4. Härifrån är det ~10 minuter till Arninge Centrum samt  ~5 minuter till Vallentuna Centrum.
Kollektivt: Buss 664 och 608 har hållplatser i den närheten med ändhållplatser i Vallentuna stadion samt Humlegården i Stockholm.

Området i stort.

Läge.

Brf Bällsta Park ligger i hjärtat av Fågelsångens industriområde i Vallentuna kommun. Tillväxten är stabil och dagens 33 000 invånare beräknas att vara 40000 till år 2020.

Industrilokalerna ligger strategiskt placerade på en välexponerad hörntomt med skyltläge i korsningen Arningevägen och Bällstabergsvägen. Fågelsångens industriområde präglas av stark tillväxt och flera företagsetableringar har nyligen skett inom lager, kontor, produktion och försäljning.

Detta är ett exempel på en lokal i Länna Park.

Fastigheten i detalj.

Lokaler och nyttjande.

Föreningen kommer bestå av 39 lokaler på 80 m2–180 m2/styck samt tre uppställningsplatser för exempelvis försäljning av husbilar eller liknande verksamhet. Lokalerna är enkelt anpassningsbara då du kan kombinera flera lokaler till en större. Lokalerna förses med oljeavskiljare, stora vikportar och två våningsplan (de minsta har entrésol). Öppen fiber finns dragen till samtliga lokaler, och föreningen har en gemensam undercentral.

Körytor.

Brf Bällsta Park har generösa körytor och bra lastmöjligheter så att det är lätt att ta sig fram med större bil och lastbil, allt för att underlätta din arbetsdag.

Parkering.

Förutom en egen yta för parkering per lokal så finns det ett antal besöksparkeringar och ytterligare extra parkeringar som föreningen hyr ut efter medlemmarnas behov.

Lastmaskin.

För att förenkla leveranser har föreningen tillgång till en lastmaskin som medlemmarna kan använda till lastning.

Skyltning.

Medlemmarna kommer kunna exponera sig bra med snygg och stilren skyltning mot vägen. Föreningen har en väl genomtänkt skyltmall som alla medlemmar följer för att undvika en plottrig fasad – i stället är medlemmarna i Bällsta Park garanterade en genomtänkt och representativ skyltning.

Genomtänkta och
flexibla lokaler.

För att ge bästa möjligheter för din verksamhet att växa och frodas är våra lokaler planerade för att skapa entrésolplan eller enkelt kunna expanderas. Då enheterna är modulära kan du få en dubbelt så bred lokal eller en genomfartslokal som går att köra rakt igenom med en lastbil genom att köpa intilliggande lokaler.

Lokalerna är uppförda för att vara anpassningsbara. Därför lämnar Nordblick Work över dem i grundutförande, vilket inkluderar betonggolv, oljeavskiljare, el, vatten, avlopp, bredbands-fiber, trappa till övervåning och grundbelysning.

Ekonomi i korthet.

Att äga sin lokal ger dig som företagare möjlighet att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal. Bostadsrättsföreningen Bällsta Park borgar för ett långsiktigt tryggt ägande med god förvaltning från SBC. Föreningen har vid start 100 000 kr i kassan, amorterar 2 % per år och har en väl tilltagen underhållsfond som fylls på årligen. Efter alla kostnader räknar föreningen dessutom med att gå plus och skapa en reserv.

 

I avgiften ingår parkeringszon om ca 30 m2 (tre platser), fastighetsskötsel och löpande underhåll (exempelvis snöröjning), tillgång till lastmaskin som föreningen leasar. Föreningen har även fastigheten fullvärdesförsäkrad, vilket innebär att försäkringskostnaden för den enskilde lokalinnehavaren blir lägre. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifterna att sänkas och ge en snabb värdeökning.

Ett snabbt räkneexempel.

Pris: 1 795 000 kr
Egen insats (40 %): 718 000 kr
Banklån (60 %): 1 077 000 kr
Ränta: 2,5 %

Preliminär brf årsavgift: 77 736 kr
Lånekostnad: 26 912 kr
Totalkostnad/år: 104 661 kr
Årskostnad/kvm: 402 kr
Totalkostnad/mån: 8721 kr

Räkneexempelet är gjort för en lokal på 260 kvm (lokal 9-12 och 23-26), 2 plan + entresol, med priset 1 795 000 kr. I och med att föreningen amorterar kraftigt kommer avgifterna att sänkas och ge en snabb värdeökning.

Uppskattad månadshyra för en motsvarande hyreslokal ligger i spannet 18 000–23 000 kr per månad. Kostnad för tillval som exempelvis WC, dusch och liknande tillkommer. Ränta på egen insats är ej beräknad.

Kontakta oss

Nordblick Work

Växel

T +46 8 760 00 77
E info@nordblick.se

Jag har tagit del av integritetspolicyn