Anmäl intresse

Sunnersta
viken

Familjära parhus.

Snart startar vi försäljningen av fyra nyproducerade bostadrättsparhus med en yta på 172 m2 vardera.

Parhusen är generöst tilltagna, och den välgenomtänkta planlösningen med stora sällskapsytor gör dem perfekta för barnfamiljen.

Den öppen planlösning mellan det läckra köket och vardagsrummet med braskamin och utgång till trädgården gör att det är lika nära till umgänge som till naturen.

Allrum, tvättstuga med groventré, två stilrena badrum och fyra sovrum. Allrummet går att göra om till ett sovrum vilket skapar ett flexibelt boende.

Området.

Sunnerstaviken är beläget ungefär 7 km från Uppsala centrum med utmärkta buss- och cykelförbindelser.

I populära och barnvänliga Sunnersta bor man nära förskolor, skolor och den vackra naturen som erbjuder mängder med möjligheter till friluftsliv med bland annat slalombacke och elljusspår. I Sunnersta finns även livsmedelsaffär oh restauranger samt närhet till Mälaren med både strandpromenad, bad och båthamn. I närliggande Gottsunda Centrum hittar du bland annat stormarknader, Systembolag, Hambergs fisk, vårdcentral, tandläkare och badhus.

Naturen in på knuten.

Läget.

Sunnersta är ett av Uppsalas naturskönaste områden med gott om skog och vandringsleder, bland annat Gula stigen som går från Svandammen till Skarholmen. Vid Ekoln ligger badplatserna Lyssnaängen, Alnäs och Vårdsätraviken.

Gångavstånd till Ultuna med bland annat SLU samt Friskis och Svettis. Närbelägna Gottsundagipen erbjuder goda motionsmöjligheter med fotbollsplaner och löparslingor samt skidspår. Även Hammarskogs friluftsområde och Lurbo-Hågadalen ligger inom bekvämt avstånd.

Kontakta oss

Nordblick Homes

Växel

T +46 8 760 00 77
E info@nordblick.se

Jag har tagit del av integritetspolicyn