Nyhet 6

Sjöstadsorangeriet - Bo med sjöutsikt!

Vi verkar genom våra varumärken Nordblick Work, Nordblick Homes och Nordblick Rentals.

Nordblick Work utvecklar industrifastigheter och säljer moderna verksamhetslokaler i bostadsrättsform. Lokalerna är framtiden för småföretagare, där du flyttar ägandet från hyresvärd till lokalinnehavare.
Kunderna spar både pengar och kan också ta del av värdeökningen på sin lokal. Lokalerna är perfekta för det lilla och mellanstora företaget, då de lätt kan anpassas efter verksamheten och ökande eller minskande behov av yta, samtidigt som lager och verkstad kan kombineras med kontor på ett effektivt sätt.

Nordblick Homes skapar bostäder i Storstockholm och Uppsala. Under åren har vi genomfört en rad av framgångsrika projekt som inkluderar radhus, studiolägenheter, vindsvåningar, flerbostadshus och villor. Vi bygger i egen regi och är med hela vägen från utveckling och planering och tills dess att det nya hemmet är färdigt för inflyttning. Genom vår bakgrund från byggsidan har vi järnkoll på material och detaljer, som kombinerat med vår passion för hantverk säkerställer att våra kunder får bästa möjliga kvalitet.

Nordblick Rentals erbjuder företagare nya moderna verksamhetslokaler som enkelt kan anpassas, så att företagare kan hyra lokaler helt efter deras behov. Letar du nya och lediga lokaler i Stockholmsområdet? Kontakta oss idag!